1 kakas
» 2. evőkanál zsir
» 3. fej hagyma
» 3-4 evőkanál paprika
» só
» bors
» 3.paradicsom
» 2.paprika
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát.
Sózom, majd megkevergetve lefedem.
A levét időnként pótolva kb egy óra múlva lesz kész.
Az utolsó negyed órában beleteszem a májat is.
A fokhagymagumó külső, kemény héját eltávolítjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd sóval, borssal és paprikával fűszerezzük. A combokat a forró olajban körben megpirítjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felcsikozzuk, finomra vágott vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csirkehúst, majd a kockákra vágott, olajon megpirított zöldséget és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont felvagdossuk, a megtisztított hagymával együtt és vajon pirítani kezdjük. A felszeletelt húst is hozzáadjuk és 4-5 percen át pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével, fű...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeletelem, sózom, borsozom. A lisztből, joghurtból és a tojásokból sűrű masszát készítek, kicsi só és bors ebbe is mehet. Megforgatom benne a hússzeleteket, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű