1 kakas
» 2. evőkanál zsir
» 3. fej hagyma
» 3-4 evőkanál paprika
» só
» bors
» 3.paradicsom
» 2.paprika
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát.
Sózom, majd megkevergetve lefedem.
A levét időnként pótolva kb egy óra múlva lesz kész.
Az utolsó negyed órában beleteszem a májat is.
A csirkemájakat fűszerezzük majorannával, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk. Egy tűzálló tálba tesszük, és meleg sütőben 180 fokon kb. 20...
Elkészítési idő: Kb. fél óra Nehézség: Könnyű1. A szárazpác hozzávalóit alaposan keverjük össze egy tálban. A tisztítsuk meg és vágjuk szeletekre. 2. Szórjuk be a hússzeletek felületét a szárazpáccal és alaposan dörzsöljük b...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA csirke alaplé főzése 25 perc alatt elkészült, a csirkemell csontból és a combból. A csirkehusit kockákra vágom, a zöldséget aprítom. Hagymán és fokhagymán a csirkét kissé megpirí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel. A paradicsomot és a cukkinit 8-8 ujjnyi vastag szeletre vágjuk. A cukkini szeleteket ételízesítővel és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű