4 szelet csirkemell filé
2 db paprika
8 szelet bacon
4 szelet sonka
2 db hegyes erős paprika
2 szál újhagyma
20 dkg reszelt trappista sajt
2 evőkanál mustár
1 db kaliforniai paprika
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
4 dl tejföl
A hússzeleteket kiolajozott tepsibe raktam és megkentem mustárral.
Az csirkemellekre tettem bacon szalonnát, paprika /sárga, kaliforniai csípős/ és újhagyma szeleteket.
Betakartam 1-1 szelet sonkával, megkentem tejföllel és a végén megszórtam reszelt trappista sajttal.
Az egészet sütőben szép pirosra sütöttem. /35-40 perc/
Zöldséges rizst készítettem mellé.
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. 2. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. 3. A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirke- vagy pulykamelleket hosszú csíkokra szeleteljük, sózzuk - borsozzuk és egy éjszakára beáztatjuk fokhagymás fejbe (a zúzott fokhagymagerezdeket erre a sorsra szánjuk). Má...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst vékony csíkokra vágjuk. 2. A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A főzőlébe teszünk sót és a füstölt hús kockát. 3. A vajat egy lábasban felolvasztjuk, rátesszük a húst,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű