menu

Családireceptkönyv.hu

Mustáros csirkecombok


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db csirkecomb kettévágva
2 pohár tejföl
1 fej hagyma
20 dkg sajt
1 ek. mustár
3 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
2-3 ek. liszt
pirospaprika
ételízesítő

Elkészítés:



A tejfölt kiöntöm egy tálba, és jól elkeverem benne az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, a mustárt, és az olajat. A combokat egyenként lisztbe mártom, majd lerázom róla a felesleget. Ezután alaposan megforgatok minden darabot a mártásba, úgy, hogy mindenhol a mustáros szósz. Egy tepsibe egymás mellé sorakoztatom a darabokat. tetejüket kicsit megszórom pirospaprikával, majd a karikára vágott hagymákat is ráterítem. Öntök alá egy kevés vizet, lefóliázom és közepes lángon beteszem a sütőbe. Ha már egy jó 45 percet sült, kiveszem, leveszem róla a takarást, megszórom a reszelt sajttal, és visszadugom, hogy a sajt megolvadjon, az étel pedig egy kis színt kapjon.

Mustáros csirkecombok

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Eszter
Paradicsomos csirkemell
Paradicsomos csirkemell

Az elkészítése nagyon egyszerű. A csirkemell szeletet roston megsütöm, szelek rá paradicsomkarikákat, teszek rá apróra vágott lilahagymát, oregánot végül pedig sajtszeletet amit sü...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Sajtos-tejfölös csirkemell
Csirkemell - Sajtos-tejfölös csirkemell

1. A kiklopfolt sózott csirkemelleket paprikás lisztbe megforgatjuk, kisütjük serpenyőben és egymás mellé tesszük tepsibe. 2. Ezután teszünk rá bőséggel tejfölt és sajtot, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Csirkemell rozmaringnyárson
Csirkemell rozmaringnyárson

A megmosott, szárazra törölt csirkemellet kockázzuk fel. Enyhén sózzuk, borsozzuk, forgassuk össze a zúzott afokhagymával, a citromlével és 3-4 evőkanál extraszűz olivaolajjal. Ké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Nikcsi83
Budás Virsli
Budás Virsli

1. Keverd ki a tésztát (1 pohár kukorica vagy búzaliszt, 1 tojás, 1/2 pohár tej, csipet só), majd öntsd egy pohárba. Így elegendő mélysége lesz a masszának a mártogatáshoz. 2. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk