50-60 dkg sertéscomb
8-10 karika füstölt kolbász
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg zöldborsó (konzerv vagy mirelit)
4 db nagyobb fej csiperke gomba
1 közepes fej vöröshagyma
1 db zöldpaprika (nagyobb kockára vágva)
2 db paradicsom (nagyobb kockára vágva)
1 teáskanál fűszerpaprika
3 ek napraforgó olaj, vagy 1 csapott evőkanál házizsír
petrezselyem
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
A combot felkockázzuk, a kolbászt karikára, a gombát szeletelve,
a hagymát a füstölt szalonnát, zöldpaprikát és a paradicsomot szintén kockára vágjuk.
A füstölt szalonnát olajon kisütjük. Hozzáadjuk a vöröshagymát és a gombát.
Ledinszteljük, majd beletesszük a húst.
Tovább dinszteljük, hozzáadjuk a paradicsomot, zöldpaprikát,
megszórjuk fűszerpaprikával, kevés vízzel felengedjük, sózzuk, borsozzuk.
Fedő alatt kb 1 órát.
Mielőtt lezárjuk, előtte 15 perccel rakjuk hozzá a kolbász és a zöldborsót.
Ha ezek a hozzávalók is megpuhulnak, ráhintjük a petrezselyemzöldet,
levesszük a fedőt, és zsírjára pirítjuk, még forrón tálaljuk.
A zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk, a húst felkockázzuk . A hagymát a zsíron megpirítjuk, a húst hozzátesszük, kis vízzel felöntjük, és félig megpároljuk, majd a felkarikázo...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KözepesA cukkinit megmossuk, a szárát eltávolítjuk. Ezután félbe vágjuk, a magját pedig kivájjuk. Arra vigyázzunk, hogy maradjon pereme is, hogy a sajt ne folyjon ki belőle. A füstölt saj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSzezámolajon a póréhagymát és a csíkokra vágott csirkemellet megsütjük. Ezután ráöntjük a curry mártást. Csíkokra vágjuk a répát, a kaliforniai paprikát és hozzáadjuk a húshoz és e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű