menu

Családireceptkönyv.hu

Rumos szilva nyersen


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


szilva tetszés szerint
minden üvegre(o.4-o.5 l) számítsunk kb.2o dkg cukrot és 1 dl rumot

Elkészítés:


a szilvákat megmossuk, üvegekbe rakjuk
rászórjuk a cukrot
ráöntjük a rumot
lekötjük, amikor a cukor felolvadt, használható

Rumos szilva nyersen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Birsalma sajt
Birsalma sajt

Birsalmasajt A birsalma gazdag A-, B1-, B2-, C-, E- és P-vitaminban, valamint ásványi anyagokban. Almasavat és csersavat is tartalmaz. A gyümölcsök közül a birsnek a legmagasabb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Gyümölcskompót
Gyümölcskompót

A gyümölcsöket szükség szerint kimagozzuk és cikkekre vágjuk. Betesszük egy lábasba és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje. Beletesszük a citrom sárga héját, a fűszerek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Eperlekvár plusz
Eperlekvár plusz

Az eperlekvár különleges fűszerekkel még finomabb lesz. Ha a hamarosan illatozó bodzavirággal szeretnénk egybefőzni, akkor egy fazéknyi eperhez adjunk 5-8 virágtányérnyi bodzát. Am...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Uncle Benz
Uncle Benz

A hagymát kis kockára vágni az olajon üvegesre párolni hozzáadni a deci vizet. A paradicsomról lehúzni a héjat összevágni kicsire a paprikát is. Hozzáadni a cukrot, sót, kukoricát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk