menu

Családireceptkönyv.hu

Rumos szilva nyersen


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


szilva tetszés szerint
minden üvegre(o.4-o.5 l) számítsunk kb.2o dkg cukrot és 1 dl rumot

Elkészítés:


a szilvákat megmossuk, üvegekbe rakjuk
rászórjuk a cukrot
ráöntjük a rumot
lekötjük, amikor a cukor felolvadt, használható

Rumos szilva nyersen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Meggyszörp
Meggyszörp

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Csipkebogyólekvár-Hecsedli
Csipkebogyólekvár-Hecsedli

A csipkét csak az első fagyok után lehet szedni, amikor már egy picit megpuhultak. A bogyókat tegyük egy kerámiatálba és kétszer - háromszor alaposan mossuk át. Most következik a m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paradicsom egészben, télire - tartósítószer nélkül
Paradicsom egészben, télire - tartósítószer nélkül

Kisebb üvegekbe (200- 250 ml-es) szoktam rakni, hogy egyszerre elfogyjon. Ha mégis megmarad belőle használatkor, megbontva is néhány napig a hűtőben lehet tárolni..... A me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Dzsem szamóca (paleo)
Dzsem szamóca (paleo)

Az elkészítése pofonegyszerű: a hozzávalókat egy magas falú fazékban mérsékelt lángon forralni kezdjük, az elején csak időnként, később már szinte folyamatosan kevergetve, hogy le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk