menu

Családireceptkönyv.hu

SAJT BUNDÁBAN SÜLT CSIRKE MELL,VAJAS FŰSZERES BURGON


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 db csirke mell
10 dkg trapista sajt
3 db tojás
liszt
prézli.

olaj
A KÖRETHEZ
1 kg burgonya
burgonya fűszer só
3 evő kanál vaj
kevés pirospaprika
olaj
foghagyma 5 gerezd

Elkészítés:


1.A csirke melett megmossuk vékony szeletekre vágjuk ,kiglofoljuk besózzuk.A tojást felverjük és bele reszeljük
a sajtot alaposan elkeverjük.
2.Először lisztben majd tojásban végül prézliben megforgatjuk és olajban kisütjük.
3.A burgonyát megpucoljuk megmossuk és a közepénél ketté vágjuk,és a tetejét bevagdossuk hogy egy kicsit szétnyíljanak.
4.Tepsibe tesszük a megpucolt apró kockára vágott foghagymát rászórjuk ,megszórjuk fűszerrel ,rátesszük
a vajat meglocsoljuk olajjal és még kevés pirospaprikát szórunk rá,
5.A sütőben sűrűn locsolgatva készre süssük.

SAJT BUNDÁBAN SÜLT CSIRKE MELL,VAJAS FŰSZERES BURGON

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkinis húsos torta
Cukkinis húsos torta

A lisztet,sütöport,búzadarát a tojással összekeverem majd beleontöm a tejet sóval izesitem félreteszem a tésztát Egy serpenyöben a hagymát megfonnyasztom majd hozzáadom a zsülienr...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Csirkés bulgur egytál
Csirkés bulgur egytál

A csirkét megmossuk és apró darabokra vágjuk, majd serpenyőben, kevés felforrósított olajon megsütjük, végül egy tálba szedjük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, majd a serpe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hústorta
Hústorta

A csirkemellet vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt szerecsendióval, majd lisztbe és a tojásba forgatjuk. A kétféle sajtot lereszeljük, és összekeverjük....

Elkészítési idő: 60-120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hentes tokány
Hentes tokány

A húst és a szalonnát vékony csíkokra vágjuk. Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. Vékonyra metéljük a gombát, fél karikákra vágjuk a pórét, és vékony csíkokra a savanyú uborká...

Elkészítési idő: 60
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk