2 db csirke mell
10 dkg trapista sajt
3 db tojás
liszt
prézli.
só
olaj
A KÖRETHEZ
1 kg burgonya
burgonya fűszer só
3 evő kanál vaj
kevés pirospaprika
olaj
foghagyma 5 gerezd
1.A csirke melett megmossuk vékony szeletekre vágjuk ,kiglofoljuk besózzuk.A tojást felverjük és bele reszeljük
a sajtot alaposan elkeverjük.
2.Először lisztben majd tojásban végül prézliben megforgatjuk és olajban kisütjük.
3.A burgonyát megpucoljuk megmossuk és a közepénél ketté vágjuk,és a tetejét bevagdossuk hogy egy kicsit szétnyíljanak.
4.Tepsibe tesszük a megpucolt apró kockára vágott foghagymát rászórjuk ,megszórjuk fűszerrel ,rátesszük
a vajat meglocsoljuk olajjal és még kevés pirospaprikát szórunk rá,
5.A sütőben sűrűn locsolgatva készre süssük.
Elkészítés: Egy edényben kicsi olívaolajon megpirítjuk a gombát, hozzáöntjük a paradicsompürét, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, petrezselyemmel és ételízesítővel, hirtelen meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat az alábbi páccal kezeltem: Mustár, méz, csirkefűszer keverék, pici szójaszósz, olívaolaj, friss kakukkfű Előmelegített sütőben pirosra sütöttem. Köret: Újkrump...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, kipirítjuk. A szalonnazsírra rátesszük az apróra vágott vöröshagymát, üvegesre pároljuk. A tűzről lehúzva meghintjük pirospaprikával, és nagyon kevés vize...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk, kicsit lecsepegtetjük. Meghintjük sóval, jól átforgatjuk, félretesszük. A karalábékat meghámozzuk, megtisztítjuk és sajtre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű