1 db egész csirke
» 1 kg só
Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell sem sózni, sem fűszerezni), a szárnyvégeket befordítjuk a szárnytő alá.
Közepes hőmérsékleten (kilónként kb. 45 percet számítva) sütjük.
Sózom, borsozom, irdalom a bőrét. Tepsibe rakom, vizet öntök alá 1 dl-t, fóliát rakok rá. Előmelegített sütőbe alsó álláson 170 fokon 1,5 óráig sütöm. Leveszem a fóliát, meglocs...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű1. A megmosott és felszeletelt csirkemell szeleteket kiklopfoljuk, mindkét felét sózzuk és borsozzuk. 2. Az előkészített csirkemell szeleteket tejfölbe mártjuk, majd a reszelt s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összetevőket összegyúrom majd az előmelegített sütőben nagy tepsiben fasírtba formálva megsütöm 50 percig 200 °-on.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű