Családireceptkönyv.hu

SÓÁGYON SÜLT CSIRKE


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db egész csirke
» 1 kg só

Elkészítés:


Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell sem sózni, sem fűszerezni), a szárnyvégeket befordítjuk a szárnytő alá.

Közepes hőmérsékleten (kilónként kb. 45 percet számítva) sütjük.

SÓÁGYON SÜLT CSIRKE

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajttal töltött, baconbe tekert csirkemell
Sajttal töltött, baconbe tekert csirkemell

A sajtot és a mozzarellát lereszeljük, egy tálba tesszük és hozzákeverjük a mustárt. A húsok oldalán egy rést vágunk és megtöltjük a sajtos masszával. Sóval és borssal átkenjük a m...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Márti
Csirkemelles kínai pirított tészta
Csirkemelles kínai pirított tészta

Megfőzünk egyharmad csomag spagetti tésztát. Leszűrjük, majd félre tesszük. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és két evőkanál szójaszósszal és egy púpos kiskanál keményítőve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos csirkemell
Sajtos csirkemell

A csirkemellet vékonyra szeleteljük és 1 éjszakára fokhagymakrémes tejbe áztatjuk. Másnap kivesszük, lecsepegtetjük. A kétféle sajtot lereszeljük és összekeverjük. Egy tepsit kiva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk