1 csomag spenót (fagyasztott 450 gr)
6 gerezd fokhagyma
5 dl tej
6 evőkanál olaj
1 bő evőkanál liszt
só, bors
- See more at: http://www.receptvarazs.hu/receptek/recept/spenotfozelek#sthash.THlEckYU.dpuf
Az olajat felmelegíted, egy bő kanál lisztet belekeversz, mehet hozzá a zúzott fokhagyma is. Világosra pirítod és tejjel felengeded. Ebbe a rántásba beleteszed a kiengedett parajt, borssal, sóval ízesíted, össze forralod, kb. 15 perc alatt kész. Gyorsan kozmálódik vigyázz! - See more at: http://www.receptvarazs.hu/receptek/recept/spenotfozelek#sthash.THlEckYU.dpuf
1. A zöldségeket megtisztítjuk és egyforma kis kockákra vágjuk. 2. Kb. fél liter vízben, az ízesítőkkel puhára főzzük a sárga- és fehérrépát, majd a végén beletesszük a zöldbor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk. A beáztatott babot és a füstölt oldalast kb 1,5 liter vízben feltesszük főni. Beleteszünk 1 fej vöröshagymát egészben, amit később, mielőtt szétfőn...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: KönnyűHa friss zöldségből és zöldborsóból akarunk finomfőzeléket készíteni, körülbelül 25 dkg karottát, ugyanannyi fejtett zöldborsót és karalábét használjunk fel hozzá. A zöldséget és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRántást készíteni olajból meg lisztből ha kész fokhagymát reszelni bele . megszórni pirospaprikával majd felengedni vizzel. Felforralni majd a tejfólt összekeverni lisszttel és b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű