Hozzávalók (4 személyre):
8 csirkecomb
8 szelet lapka sajt (reszelt is tökéletes)
1/2 l tej
szárnyas füszerkeverék
200g reszelt sajt
kis vaj
1. Kenjük be a füszerkeverékkel a combokat. A bört húzzuk fel és tömködjük meg a szelet sajtokkal.
2. Egy sütöben használható jénaiba, vagy bármibe beleöntjük a tejet és belerakjuk a combokat. Kicsi vajat teszünk a combokra.
3. Alumínium fóliával letakarva 175 fokon kb. 70 percet sütjük.
4. Utánna levesszük a fóliát, rászórjuk a reszelt sajtot és aranybarnára pirítjuk.
A csirke- vagy pulykamelleket hosszú csíkokra szeleteljük, sózzuk - borsozzuk és egy éjszakára beáztatjuk fokhagymás fejbe (a zúzott fokhagymagerezdeket erre a sorsra szánjuk). Má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 1.A száraz fűszereket megőröljük, a frisseket összeszecskázzuk, vagy lepréseljük. 2.Alaposan bedörzsöljük vele a kacsát, és egy éjszakát állni hagyjuk a fűszerpácba...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA májat megtisztítjuk az inaktól és a hártyáktól. A hagymát felaprítjuk, a zsíron megdinszteljük és hozzáadjuk a fűszereket. Pici, kb. 2 dl vízzel felengedjük és 15 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGnocchi elkészítése: A krumplit megpucoljuk, kockákra vágjuk, és feltesszük főni. Nagyon puhára kell főzni, mert úgy könnyebben dolgozunk vele később. A kiolvasztott sp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű