250 g tepertő (finomra darált)
1 db hagyma - vörös
2 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanál ketchup
1 evőkanál majonéz
2 bő evőkanál vaj
1 csipet bors - fekete (őrölt)
1 nagy csipet só
1 kávéskanál pirospaprika (őrölt)
1Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3A krém el is készült. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
A hagymát, szalonnát vajon megpirítjuk, bele a darabokra vágott májat, megsütjük..kb 10 perc alatt. A vége felé mehet bele a fokhagya (reszelve), majoránna, bors, só.Ha kész kicsit...
Elkészítési idő: 20 percElőször is válassz olyan serpenyőt, amelyet sütőbe is be tudsz tenni. A bacont pirítsd meg, majd add hozzá a felkockázott gombát. Amíg a gomba sül, mosd meg a spenótleveleket,...
Elkészítési idő:Gondolom ti is szembesültök recepteknél idegen mértékegységekkel. Ilyenkor engem mindig a frász kerülget,hogy akkor mennyi az annyi? Egy kis segítség az útvesztőben.
Elkészítési idő: