250 g tepertő (finomra darált)
1 db hagyma - vörös
2 gerezd fokhagyma
1 csapott evőkanál ketchup
1 evőkanál majonéz
2 bő evőkanál vaj
1 csipet bors - fekete (őrölt)
1 nagy csipet só
1 kávéskanál pirospaprika (őrölt)
1Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3A krém el is készült. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
Először a habgaluskákat készítjük el. A tojásfehérjéket jó kemény habbá verjük.Felverjük a sárgáját is. Egy nagy, legalább 3-4 literes lábasban feltesszük a tejet forrni,hozzá kev...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA pecsenyeléhez: 1 tk. paradicsompüré 1 csapott ek. liszt 1,5 dl víz
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat összegyúrjuk, majd forró olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 1/2 Nehézség: Könnyű