2 nagy csomag Albert keksz,
15 dkg cukor,
25 dkg margarin,
5 evőkanál liszt,
3 evőkanál kakaó,
1/2 l tej
A tejben felfőzzük a cukrot, a lisztet a kakaót, majd belekeverjük a margarint.
A krémmel a kekszet megtöltjük,tetejét bevonjuk csokimázzal , majd állni hagyjuk egy éjszaka.
Másnap ferdén vágjuk, mint a méteres süteményt.
A meggyet alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket és a magvakat eltávolítjuk. A gyümölcsöt hagyjuk lecsöpögni. A sütőt előmelegítjük. Egy közepes tepsit (23*38 cm) kibélelünk sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilva felét robotgépben felaprítjuk, másik felét csak félbe vágjuk. A tojásokat fehéredésig felverjük, majd hozzáadjuk a szilárd hozzávalókat és alaposan elkeverjük. Sűrű folyé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrom, majd fóliába csomagolom és legalább fél órára hűtőbe teszem. A vaníliakrémhez a tojássárgákat a keményítővel és a cukorral el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta:A tojások sárgáját a sütőporral,édesítővel és 5 kanál vízzel habosra felverjük,majd hozzáadjuk a lisztet,mindig 1-1 kanállal,végül a kakaóport.A tojások fehérjét csipet sóva...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes