2 db csirkecomb
1 db vöröshagyma
1 dl Főzőtejszín
15 dkg zöldborsó fagyasztott is lehet
15 dkg sárgarépa
1 evőkanál Rama margarin
2 db fokhagymagerezd
1 evőkanál Delikát ételízesítő
2 evőkanál liszt
őrölt bors
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk, és a margarinon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, a lisztet és a borsot, majd alaposan összekeverjük. Beletesszük a kettévágott csirkecombokat, felöntjük annyi vízzel, hogy épphogy ellepje.
Beleszórjuk a borsót és a répát, majd elkezdjük főzni.
Amikor megpuhult a hús a zöldségekkel, belekeverjük a főzőtejszínt és összeforraljuk.
A csirkét alaposan megmossuk, majd szárazra töröljük. A fűszereket összekeverjük, majd a csirke belsejét, és a bőr alatti részeket alaposan megszórjuk, bedörzsöljük a fűszerkeverék...
Elkészítési idő: 130 percAz őzgerincformát kikenjük zsírral vagy olajjal és belerakosgatjuk a szeletelt bacont úgy,hogy kilógjon belőle .A petrezselymet apróra vágjuk, a csirkemellet kockára vágjuk ( bőrét...
Elkészítési idő:Burgonya, osolím, amerikai fűszerek, posýpem kömény és pokvapkám olaj. Comb comb, posýpem a fűszer. Csirke és kömény. Kétszer tedd a fólia, és tedd a krumplit. Adok krumplit a co...
Elkészítési idő: 1ora