2 db csirkecomb
1 db vöröshagyma
1 dl Főzőtejszín
15 dkg zöldborsó fagyasztott is lehet
15 dkg sárgarépa
1 evőkanál Rama margarin
2 db fokhagymagerezd
1 evőkanál Delikát ételízesítő
2 evőkanál liszt
őrölt bors
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk, és a margarinon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, a lisztet és a borsot, majd alaposan összekeverjük. Beletesszük a kettévágott csirkecombokat, felöntjük annyi vízzel, hogy épphogy ellepje.
Beleszórjuk a borsót és a répát, majd elkezdjük főzni.
Amikor megpuhult a hús a zöldségekkel, belekeverjük a főzőtejszínt és összeforraljuk.
Amikor már langyosra hűlt, akkor kiborítjuk, szeleteljük és találjuk. Hidegen és melegen is nagyon finom, többféle körettel fogyasztható. Hidegen például fokhagymás-vajas pirítóssa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat mosd meg, törölgesd szárazra, és sózd meg ízlés szerint. Szórd meg a húst borssal, oregánóval vegyített liszttel, utána mártsd a villával felvert, tejjel összekeve...
Elkészítési idő: 15-45 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megfőzzük és összetörjük. A húst serpenyőben a sajttal együtt megsütjük. (Sütés után kerül a gombócba.) A húst kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, chilivel ízesítjük, k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmajd a kettőt tepsibe öntöttem, és összekevertem. Másfél pohár tejfölt egy tojással elkevertem, ezt rásímítottam a tetejére, és betettem sülni, fél sülés után házi trapista sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű