2 db csirkecomb
1 db vöröshagyma
1 dl Főzőtejszín
15 dkg zöldborsó fagyasztott is lehet
15 dkg sárgarépa
1 evőkanál Rama margarin
2 db fokhagymagerezd
1 evőkanál Delikát ételízesítő
2 evőkanál liszt
őrölt bors
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágjuk, és a margarinon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, a lisztet és a borsot, majd alaposan összekeverjük. Beletesszük a kettévágott csirkecombokat, felöntjük annyi vízzel, hogy épphogy ellepje.
Beleszórjuk a borsót és a répát, majd elkezdjük főzni.
Amikor megpuhult a hús a zöldségekkel, belekeverjük a főzőtejszínt és összeforraljuk.
A csirkecombokat megmossuk, kifilézzük. Másnapig hűtőben, bepácolva pihentetjük, de ha nincs idő erre, akkor akár azonnal is süthető. Egy serpenyőben felmelegítjük a szőlőmagolaj...
Elkészítési idő: kb.1 óra Nehézség: KönnyűKarikára vágott, megsózott krumplit rétegezzük kiolajozott tűzálló tálba. Közé kerül egy réteg cikkekre vágott alma. A krumpli tetejére hagymát, paprikát és paradicsomot karikáz...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük, vékonyra klopfoljuk. Meghintjük sóval és grill fűszerkeverékkel. Egy serpenyőben 3-4 evőkanál olajat hevít...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű