Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Diétás eperlekvár


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Az epret gyümölcscentrifugában megszabadítom a nagyja levétől. Eperlevet zacskóban lefagyasztom - gyümölcsleveshez, krémekhez felhasználható. Az eperhús minden kg- jához kb. 40 dkg eritritet adok ÉS ( ez nagyon fontos ) legalább 2-3 csipet sót. Majd megfőzöm , amikor már nem habzik és bugyog akkor üvegbe töltöm, celofán, száraz dunszt - hónapokig eláll....a sótol az eritrit fura íze eltűnik ugyanis! Többszörösen kipróbált recept.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Karamell öntet (Falusi Libák Caféblog)
Karamell öntet (Falusi Libák Caféblog)

Első lépésként a cukrot és a vizet egy lábasba öntjük, majd közepes hőfokon elkezdjük melegíteni. Nem szabad kevergetni, csak esetleg néha megrázni a lábast. Kezd forrni, majd habz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Így készíts otthon ketchupot
Így készíts otthon ketchupot

Az apróra vágott vöröshagymát körülbelül 15 percig dinszteljük olajon, és a jól összetört mustármagot, koriandert és szegfűszeget rászórjuk. A fokhagymát és a gyömbért apró darabo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Salsa
Salsa

Az összes hozzávalót késes aprítógépbe tesszük és durvára aprítjuk

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Házi ketchup Borbás Marcsi módra
Házi ketchup Borbás Marcsi módra

A paprikát, a paradicsomot, az almát megmossuk. A paprika csumáját, az alma magházát eltávolítjuk, a hagymákat megpucoljuk, és minden összetevőt apróra vágunk. A fűszerekkel együtt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk