Az epret gyümölcscentrifugában megszabadítom a nagyja levétől. Eperlevet zacskóban lefagyasztom - gyümölcsleveshez, krémekhez felhasználható. Az eperhús minden kg- jához kb. 40 dkg eritritet adok ÉS ( ez nagyon fontos ) legalább 2-3 csipet sót. Majd megfőzöm , amikor már nem habzik és bugyog akkor üvegbe töltöm, celofán, száraz dunszt - hónapokig eláll....a sótol az eritrit fura íze eltűnik ugyanis! Többszörösen kipróbált recept.
4 narancsot megpucolunk, a fehér részt nagyjából leszedjük, majd rozmaringgal és 2 dl 100%-os narancslével összeturmixoljuk (darabosra). Közben odateszünk olvadni egy kis vajat kók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd a hozzávalókat egy mély műanyag edénybe. Botmixerrel keverd pár másodpercig. Kész is! Befőttes üvegben is készítheted. Ekkor a hozzávalók behelyezése után jól zárd le az üv...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA lilahagymát és a csemegeuborkát a lehető legkisebb kockákra vágjuk. A ketchupot, a majonézt és a mustárt kikeverjük. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint a cukorral édesítjük. Hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fokhagymát zúzzuk össze vagy reszeljük le, majd keverjük össze az összes többi alapanyaggal. Kóstoljuk meg a mártást, ízlés szerint tehetünk még bele chilit, ecetet, sót, borsot....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű