1 fej vöröshagyma
0,5 dl vörösbor
1 evőkanál ketchup
1 evőkanál mustár
1 teáskanál borecet
1 teáskanál méz
1 evőkanál olaj
1 csipet só
Reszeld le a hagymát, és pirítsd meg olajon, de vigyázz, hogy ne barnuljon meg, mert keserű lesz a mártás. Keverd el a többi hozzávalóval, és forrald fel, majd lassú tűzön addig főzd, míg kellőképpen be nem sűrűsödik.
Előkészítés: 10 perc, főzés: 20 perc Elkészítés: Először hámozd meg az almákat, a magházat távolítsd el, majd kockázd fel őket egyenlő méretű darabokra. Egy lábasban tedd fel f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat és a paprikákat tepsire helyezzük, és 200 fokos sütőben addig sütjük, míg a paprikának meg nem fekedik a héja (kb. 30-40 perc mérettől függően). Ha több tepsin s...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmossuk, kockákra vágjuk. Olajra rárakjuk a hagymát, ha egy kicsit megpirult, sorban mehet bele a paprika, a paradicsom, a paradicsomlé, a ketchup és ízlés szerint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA házi guacamole receptje nagyon egyszerű, és sokkal finomabb is, mint a bolti verzió. Érdemes kipróbálnotok A paradicsomokon ejtünk egy kis bevágást egy éles késsel, egy tálba...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű