Családireceptkönyv.hu

Klasszikus mártás sültekhez


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 fej vöröshagyma
0,5 dl vörösbor
1 evőkanál ketchup
1 evőkanál mustár
1 teáskanál borecet
1 teáskanál méz
1 evőkanál olaj
1 csipet só

Elkészítés:


Reszeld le a hagymát, és pirítsd meg olajon, de vigyázz, hogy ne barnuljon meg, mert keserű lesz a mártás. Keverd el a többi hozzávalóval, és forrald fel, majd lassú tűzön addig főzd, míg kellőképpen be nem sűrűsödik.

Klasszikus mártás sültekhez

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kati
Meggyszósz
Meggyszósz

A meggybefőtt levét felteszem melegedni,majd belerakom a cukrot,fahéjat és összeforralom. A tejfölben jól elkeverem az 2 evőkanál lisztet,kevés meggylét teszek a forró megyléből b...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Receptek
Gombakrém
Gombakrém

A gombát ledaráljuk, vagy felaprítjuk. Az apróra vágott hagymát 5 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és zsírjára sütjük.. Meghintjük a liszttel, összekeverjük, felen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Chililekvár
Chililekvár

A kaliforniai paprikákat pár percre forrásban lévő vízbe tesszük, majd hideg vízzel hűtjük, és meghámozzuk, végül kockára vágjuk. 2.Egy lábosba tesszük a chilivel és a borral együ...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk