A NOMATO mártáshoz ezeket a zöldségeket főztem meg: cékla-sárgarépa-zellergumó-fehérrépa-fokhagyma, fűszerezés: oregano, bazsalikom, kömény és pici őrölt bors. A mártás színe inkább céklásabb árnyalatot vett, de az íze nagyon "paradicsom"-szerűre sikeredett. Ebből ehhez az adag pizzához kb. 300-400 grammnyira lesz szükség.
A céklákat alufóliával letakart tepsibe tettem és sütőben, 180°-on kb 1 1/4 - 1 1/2 óra alatt megsütöttem. az almát 1 óra múlva tettem be sülni. Miután kihűltek, meghámoztam és rob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat feldaraboljuk és keverés mellett puhára főzzük és áttörjük. Hozzáadjuk az ecetet, sót, cukrot és a vászonzacskóba csomagolt fűszerekkel mártás sűrűségre főzzük áll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan mossuk meg az almát és a körtét, de nem kell őket megpucolni. Vágjuk a gyümölcsöket 4-6 darabba, a magházuk maradjon bennük. Tegyük őket egy lábasba 1 evőkanál vízzel e...
Elkészítési idő: 10 perc+6 óra Nehézség: KönnyűA chilit (kesztyűben) kimagozzuk és a kisebb darabokra vágott kápiával együtt robotgépbe tesszük. 1/2 dl vizet öntünk hozzá, alaposan összedaráljuk. Feltesszük főni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű