menu

Családireceptkönyv.hu

Avokádókrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 érett avokádó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só,bors
majonéz (legjobb a házi)
kis mustár 

Elkészítés:


Az avokádót kettévágjuk, a magot kiszedjük.
A belsejét kikaparjuk egy tálba, a hagymákat megtisztítjuk és finomra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Botmixerrel pürésítjük, majonézzel és kis mustárral ízlés szerint összekeverjük. A héjába visszatéve tálaljuk, piros paprikával meghintve díszítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Birsalmaszósz sült húsokhoz
Birsalmaszósz sült húsokhoz

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, majd szeletekre vágjuk. Meglocsoljuk citromlével, majd egy lábasban feltesszük annyi vízben főni, hogy ellepje. Hozzáadjuk a cukrot, a szegfűs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Bolognai szósz
Bolognai szósz

zöldséget tisztítsd, hagymát kozkázd, paradicsomot pucold meg.A bacont kockázd fel (vagy vegyél kockázott bacont :))A paradicsomokat pépesítsd. Mélyebb serpenyőbe tedd az olajat,...

Elkészítési idő: 3-3,5
Nehézség: Közepes
share
Írta: brigz
Majonézmártás
Majonézmártás

Majonézalap: A sárgáját, citromlevet, sót habverővel elkeverjük. Olajat állandó kevergetés mellett cseppenként adagoljuk. Majonézmártás: A majonézalaphoz hozzáadjuk az 1 dl te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kapormártás-kaporszósz
Kapormártás-kaporszósz

Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott kaprot, majd hozzáadva a lisztet kicsit megpirítjuk, ezután tejjel felengedjük, míg megfelelő mártás sűrűségű nem lesz. Sóval, cukorral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk