2 érett avokádó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só,bors
majonéz (legjobb a házi)
kis mustár
Az avokádót kettévágjuk, a magot kiszedjük.
A belsejét kikaparjuk egy tálba, a hagymákat megtisztítjuk és finomra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Botmixerrel pürésítjük, majonézzel és kis mustárral ízlés szerint összekeverjük. A héjába visszatéve tálaljuk, piros paprikával meghintve díszítjük.
Az epret összefőzzük a cukorral folyamatos kevergetés mellett, kis hőfokon. Addig főzzük, míg darabos szószt nem kapunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverem, a fokhagymát összezúzom, és berakom egy kicsit a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű3 evőkanál mustármagot egy jénaiba raktam .. felöntöttem fehérbor ecettel el kell lepje teljesen... pár óra múlva teljesen felszívta .. ekkor felöntöttem szénsavmentes ásványvízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz összes darabos hozzávalót megmossuk, és konyhai darálógépbe tesszük. A chilipaprika előkészítéshez használjunk gumikesztyűt! A ledarált zöldségeket lábosba tesszük és felöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű