2 érett avokádó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só,bors
majonéz (legjobb a házi)
kis mustár
Az avokádót kettévágjuk, a magot kiszedjük.
A belsejét kikaparjuk egy tálba, a hagymákat megtisztítjuk és finomra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Botmixerrel pürésítjük, majonézzel és kis mustárral ízlés szerint összekeverjük. A héjába visszatéve tálaljuk, piros paprikával meghintve díszítjük.
Mindent tegyünk egy lábasba, és alacsony hőmérsékleten főzzük 10 percig. Ezzel a szósszal kenjük át a húst, főleg grillezve kiváló
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat apróra vágjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. A hagymát egészen apróra vágjuk, és a paradicsomokhoz adjuk. A szószba nyomjuk a fokhagymát, és beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát magostól ledaraljuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a sóval, majd steril üvegekbe töltjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA nap érlelte paradicsomot, csipetnyi só hozzáadásával megfőztem és turmixoltam. A hagymát felapróztam, a cukkinit felkarikáztam. Serpenyőbe teszek egy evőkanál olívaolajat, va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű