Családireceptkönyv.hu

Cremige Dijon-Sauce


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 Esslöffel Butter

2 Knoblauchzehen, gehackt

3 Esslöffel Mehl

2 Tassen Milch

¼ Tasse Dijon-Senf

1 Tasse zerrissener Parmesan-Käse

Elkészítés:


In einem kleinen Topf bei mittlerer Hitze schmelzen Sie die Butter und kochen den Knoblauch bis weich.

9. Mehl geben und 1 Minute aufschlagen.

10. Fügen Sie in die Milch, und Schneebesen, bis vollständig mit dem roux kombiniert. Weiter, bis die Mischung zum Kochen kommt und verdickt hat.

11. Fügen Sie den Dijon-Senf, Salz, Pfeffer und Parmesan hinzu. Schneebesen zu kombinieren. Beiseite legen.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Házi fokhagymakrém
Házi fokhagymakrém

Megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4 dkg konyhasót és egy késhegnyi citromsavat. A citromsavnak mindössze annyi szerepe van, hog...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Salsa szósz
Salsa szósz

A paradicsomokat apróra vágjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. A hagymát egészen apróra vágjuk, és a paradicsomokhoz adjuk. A szószba nyomjuk a fokhagymát, és beletesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Pizza szósz eltevése
Pizza szósz eltevése

Házi pizzakrém elkészítése: Az forrás szerint, ahol a receptet találtuk, a hagymát olajon kell üvegesre párolni, majd utána pépesíteni, de mi nem szeretünk semmit olajosan eltenni...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Majonézmártás
Majonézmártás

Majonézalap: A sárgáját, citromlevet, sót habverővel elkeverjük. Olajat állandó kevergetés mellett cseppenként adagoljuk. Majonézmártás: A majonézalaphoz hozzáadjuk az 1 dl te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk