3 Esslöffel Butter
2 Knoblauchzehen, gehackt
3 Esslöffel Mehl
2 Tassen Milch
¼ Tasse Dijon-Senf
1 Tasse zerrissener Parmesan-Käse
In einem kleinen Topf bei mittlerer Hitze schmelzen Sie die Butter und kochen den Knoblauch bis weich.
9. Mehl geben und 1 Minute aufschlagen.
10. Fügen Sie in die Milch, und Schneebesen, bis vollständig mit dem roux kombiniert. Weiter, bis die Mischung zum Kochen kommt und verdickt hat.
11. Fügen Sie den Dijon-Senf, Salz, Pfeffer und Parmesan hinzu. Schneebesen zu kombinieren. Beiseite legen.
Megpucoljuk a fokhagymát, robotgéppel pépesítjük, majd minden 20 dkg péphez hozzáadunk 4 dkg konyhasót és egy késhegnyi citromsavat. A citromsavnak mindössze annyi szerepe van, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat apróra vágjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. A hagymát egészen apróra vágjuk, és a paradicsomokhoz adjuk. A szószba nyomjuk a fokhagymát, és beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHázi pizzakrém elkészítése: Az forrás szerint, ahol a receptet találtuk, a hagymát olajon kell üvegesre párolni, majd utána pépesíteni, de mi nem szeretünk semmit olajosan eltenni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMajonézalap: A sárgáját, citromlevet, sót habverővel elkeverjük. Olajat állandó kevergetés mellett cseppenként adagoljuk. Majonézmártás: A majonézalaphoz hozzáadjuk az 1 dl te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű