3 Esslöffel Butter
2 Knoblauchzehen, gehackt
3 Esslöffel Mehl
2 Tassen Milch
¼ Tasse Dijon-Senf
1 Tasse zerrissener Parmesan-Käse
In einem kleinen Topf bei mittlerer Hitze schmelzen Sie die Butter und kochen den Knoblauch bis weich.
9. Mehl geben und 1 Minute aufschlagen.
10. Fügen Sie in die Milch, und Schneebesen, bis vollständig mit dem roux kombiniert. Weiter, bis die Mischung zum Kochen kommt und verdickt hat.
11. Fügen Sie den Dijon-Senf, Salz, Pfeffer und Parmesan hinzu. Schneebesen zu kombinieren. Beiseite legen.
A csokoládékat vízgőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk a tejszínt és egyneművé keverjük, az alkoholt közvetlenül a fogyasztás előtt keverjük hozzá. Gyümölcsöket, vagy apró teasüti...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjünk össze fél dl borecetet 1 evőkanál Dijoni mustárral, sóval és őrölt borssal. Vékony sugárban öntsünk hozzá 1 dl olívaolajat, miközben egy habverővel folyamatosan keverges...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit puhára főzöm,majd összetöröm villával vagy botmixerrel. Sajtot reszelek bele míg meleg egy kicsit a brokkoli hogy bele olvadjon. A tejfölbe keverek majonézt,teszek bele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz alapanyagokat összekeverem, és 1 óra alatt sűrűre főzöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű