3 Esslöffel Butter
2 Knoblauchzehen, gehackt
3 Esslöffel Mehl
2 Tassen Milch
¼ Tasse Dijon-Senf
1 Tasse zerrissener Parmesan-Käse
In einem kleinen Topf bei mittlerer Hitze schmelzen Sie die Butter und kochen den Knoblauch bis weich.
9. Mehl geben und 1 Minute aufschlagen.
10. Fügen Sie in die Milch, und Schneebesen, bis vollständig mit dem roux kombiniert. Weiter, bis die Mischung zum Kochen kommt und verdickt hat.
11. Fügen Sie den Dijon-Senf, Salz, Pfeffer und Parmesan hinzu. Schneebesen zu kombinieren. Beiseite legen.
A burgonyát és a répát enyhén sós vízben puhára főzzük együtt, majd leszűrjük és a turmixgépbe tesszük. Hozzáadunk minden egyéb hozzávalót (a víz helyett mehet a langyos főzővíz is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgáról eltávolítjuk a fás részt úgy, hogy az alsó részét meghajlítjuk, ahol eltörik az a fás része. A spárgát 1 cm-es darabokra vágjuk, a felolvasztott vajon átforgatjuk, sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont felkockázzuk és egy száraz forró serpenyőben lesütjük. Hozzáadjuk a barna cukrot és a szójaszószt. Végül elkeverjük a majonézzel.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket mindet feldarabolva egy nagyobb lábosba teszem... alaposan szét főzöm... botmixerrel mixelem... jó krémessé teszem... mehet vissza a tűzre... most már tenni kell rá egy fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes