2 dl tejföl (20%-os)
2 ek majonéz
1 tk mustár
1 dkg cukor (kristály)
1 kk citromlé
0.5 kk só
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, megkóstoljuk és ha ízlésünk úgy kívánja, bármelyik ízesítőből még teszünk bele egy keveset.
A felaprított rebarbarát és a hagymát egy széles serpenyőbe dobjuk, ráöntjük az eceteket és a bort, hozzáadjuk a mozsárban kicsit megtört koriandermagot, majd 10 percig szelíden fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított vöröshagymát olívaolajon futtassuk meg, keverjük el benne a gerezdekre szedett, megtisztított, zúzott fokhagymát. Az egész paradicsomokat (ha friss, egy pillanatra...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KözepesA gombát megmossuk, felszeleteljük és kevés olajban egy serpenyőben alacsony lángon pároljuk. Megszórjuk sóval, fehér borssal, szárított bazsalikommal, majd amikor a leve elpárol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát, a vékonyan szeletelt almával lassú tűzön pároljuk az összes hozzávalóval együtt. Ha lekvár sűrűségű, már kész is. Kevés tartósítószerrel befőttnek is el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű