1/3 bögre cukor, evőkanál kukoricakeményítő, 1/4 bögre frissen facsart citromlé, 1/4 bögre víz
A hozzávalókat simára keverjük és sűrűre főzzük. Színezhetjük amilyenre szeretnénk. kiváló fondant tetejére pl . víz készítésére."
Színezhetjük amilyenre szeretnénk. kiváló fondant tetejére pl . víz készítésére.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet, vaníliás cukrot citromhéjat, szódabikarbónát is, végül pedig beleforgatjuk a fehérjékből vert kemény h...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt 180 °C - ra melegítjük, egy 22 cm - es kapcsos tortaforma alját és az oladalát kibéleljük sütőpapírral. A túrót egy magas falú tálba tesszük, hozzáadjuk a tejfölt, a cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a meggybefőttet levétől lecsöpögtetjük, és a meggyet kimagozzuk. Kerek, kapcsos kisebb tortaformát 2dkg vajjal kikenünk, és kevés porcukorral behintjük. A tojásokat szétvál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral kézi mixerrel 10 perc alatt könnyű világos, habos krémmé kevertem.A lisztet és a kakaót összekevertem, rászitáltam a tojáskrémre és óvatosan átforgatva homog...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz