20 dkg csirkemell, 2 ek. világos szójaszósz, 1 teáskanál Haragos Pista 1 ek. vörösborecet 1 tk. cukor 1 tk. őrölt fokhagyma 1 csipet só és gyömbér valamint 1 ek. keményítő vízzel elkeverve
A combokat lebőrözzük és kicsontozzuk, lehetőleg úgy, hogy a hús egyben maradjon. A tenyérnyi darabokat enyhén kiklopfoljuk, besózzuk, borsozzuk, és hűtőbe tesszük. Ragu kész...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA legjobb, ha egy paella serpenyőt használunk, de ha nincs, akkor wok vagy ami magasabb peremű, mert elég nagy mennyiség lesz. A csirkecombfilét feldaraboljuk kockákra, majd olajo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkeszárnyakat kettévágjuk, majd megszórjuk egy kevés sóval és borssal. A lisztet összekeverjük étkezési keményítővel, hideg vízzel és egy csipet sóval, és összekeverjük őket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű