A húst előző nap bepácolom fokhagymás delikát, bors, sós, tejben (ez elhagyható, de finomabb így a húsnak az íze)
A babot előfőzöm,......savanyú káposztát (1 kg) átmosom, összekeverve tepsibe rakom. Rárakom a lecsepegtetett papírtörlővel leitatott húst. Megszórom egy pici bazsalikommal, és gyömbérrel.
Öntök alá egy pohár vizet, és lefedem fóliával.
Kb 2 óra múlva leveszem a fóliát, és pirosra sütöm. Egy nagyon pici lének kell maradni alatta, szinte szaftnak.
Köretet nem igényel hiszen a káposzta babbal tökéletes.
A csirkemellet csíkokra vágjuk és meghempergetjük a lisztben. Kis olajban sütjük, amíg a liszt megpirul rajta, majd kiszedjük egy tányérra és félretesszük. A felaprított hagymát p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűolaj+hagyma-->pírítom+csirkemell-->Aztán minden hozzávalót összekeverni-->Sütőbe :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hajdinát forróvízzel öblítsük le, majd sós vízben, forrástól számítva 18 perc alatt főzzük meg. Szűrjük le, keverjük össze 2 ek olíva olajba reszelt 1 gerezd fokhagymával. A b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkiniket megmossuk (hámozni nem szükséges), félbevágjuk, és kikanalazzuk a magos belsejüket. Ezután a cukkini húsából is kikaparunk egy keveset, de ezt félretesszük (én aprítób...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű