6-8 szelet csirkemellet előkészítettem,ki klopfolom majd sózom,borsozom!Ezeket a húsokat forró serpenyőben kevés olajon elősütöm,nem kell készre mert még megy be majd a sütőbe és túl száraz lenne a végére,csak naggyából 2/3-ra!A húsokat kivajazott tepsire helyezzük és elkészítjük a sajtkérget!
KB.25-30 dkg kéksajtot egy keverő tálba morzsoljuk adunk hozzá szintén 30 dkg trappista sajtot,egy kis doboz tejfölt,3 tojássárgáját,apró pici kockára vágott piros Kaliforniai paprikát,egy köteg új hagymát vagy snidlinget,frissen vágott viszonylag sok menta levelet,frissen őrölt borsot és egy kisebb csokor petrust!Ezt jól eldolgozzuk és egyenletesen elosszuk a húsokon,ha maradna a masszából le lehet fagyasztani és legközelebb felhasználni!A hallmok tetejére még egy kevés reszelt sajtot teszünk aki szereti tehet rá parmezánt!Előmelegített sútőbe 200 fokra berakjuk és kB. 15-20 perc alatt pirosra sütjük!Remélem tetszeni fog a recept mert ez az egyik azon ételeim közül való amit a saját fantáziám alkotott!További szép napot,kellemes délutánt!
A meggyet magozzuk ki, szórjuk meg cukorral, és hagyjuk pár órát állni, majd csepegtessük le. Ezután a felét tegyük félre. A maradék meggyhez adjuk hozzá a málnát és a ribizlit, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 liter tejben felverjük keményedésig a 2 csomag Aranka vanilia ízű krémport -a kekszeket egy kicsit magasabb falu tálban sorakoztatjuk -rá kanalazzuk a krémet keves...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA tojásfehérje kivételével az összes hozzávalót alaposan elkeverjük. A fehérjéből kemény habot verünk és a túrókrémhez keverjük. A sütőt 160 fokos légkeverésre állítjuk. A sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgákat, az egész tojást a cukrokkal,margarinnal, reszelt citromhéjjal krémesre keverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük és a krémes-habos masszával összegyúrjuk.Hűtőb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű