6-8 szelet csirkemellet előkészítettem,ki klopfolom majd sózom,borsozom!Ezeket a húsokat forró serpenyőben kevés olajon elősütöm,nem kell készre mert még megy be majd a sütőbe és túl száraz lenne a végére,csak naggyából 2/3-ra!A húsokat kivajazott tepsire helyezzük és elkészítjük a sajtkérget!
KB.25-30 dkg kéksajtot egy keverő tálba morzsoljuk adunk hozzá szintén 30 dkg trappista sajtot,egy kis doboz tejfölt,3 tojássárgáját,apró pici kockára vágott piros Kaliforniai paprikát,egy köteg új hagymát vagy snidlinget,frissen vágott viszonylag sok menta levelet,frissen őrölt borsot és egy kisebb csokor petrust!Ezt jól eldolgozzuk és egyenletesen elosszuk a húsokon,ha maradna a masszából le lehet fagyasztani és legközelebb felhasználni!A hallmok tetejére még egy kevés reszelt sajtot teszünk aki szereti tehet rá parmezánt!Előmelegített sútőbe 200 fokra berakjuk és kB. 15-20 perc alatt pirosra sütjük!Remélem tetszeni fog a recept mert ez az egyik azon ételeim közül való amit a saját fantáziám alkotott!További szép napot,kellemes délutánt!
A narancslét elkeverjük a tejszínnel, és kevés cukorral, őrölt fahéjjal, vaníliával ízesítjük. A megtisztított (és ha szükséges, darabokra vágott) gyümölcsöt óvatosan a levesbe kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliapudingot csomómentesre keverjük a narancslével, majd fokozatosan hozzáöntjük a tejet. A barackkonzerv levéből egy keveset adunk a keverékhez, majd a tejfölt is csomóment...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kecskesajtot a tejszínnel és a mozsárban olívaolajjal megtört kakukkfűvel krémesre keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Minőségi, szeletelt sonkába töltjük, feltekerjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hozzávalókat a kenyérsütőgép üstjébe teszem és dagasztó programon végig dolgoztatom.. Kivéve átgyúrom, majd kelesztőtálba téve 1 órát kelesztem. Ha megkelt 10 egyen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű