2,25 kg disznózsír
284 g lúg
795,2 g desztillált víz
a zsírt felolvasztottam 50 fokon tartottam ... a vízhez adtam a gyöngylúgot és ezt meg lehűtöttem 50 fokra... a zsírhoz adtam a lúgot... és botmixerrel összepudingosítottam... ez most kicsit tovább tartott mert sok ez, de nekem szerintem ez a mennyiség elég egy fél évre biztosan.. formákba tettem... hagyom mig teljesen megszárad benne és akkor majd kiszedem tálcára.. és 4-5 héig hagyni kell érni utána lehet majd gél csinálni belőle
Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Egy tálban keverjük össze az összes hozzávalót: kézzel, fakanállal vagy géppel. Sütőpapírral béleljünk ki egy tepsit, öntsük rá a tésztát. Fonto...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent elkeverünk Melegszendvics sütőben kb.10 perc alatt megsütjük Lehet tölteni, sajttal, sonkával ... Édes formájába csak egy pici sót teszünk, plusz egy kicsi cukrot, ezt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPár szem nagyobb burgonyát meghámozunk, és kb. 4-5 mm-es karikára vágunk. A tepsit gazdagon kiolajozzuk és a krumpli szeleteket egymás mellé belehelyezzük, megszórjuk sóval. Ha túl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd a mikróba a krumplikat 4 percre úgy, hogy önts alájuk egy kevés vizet, és fedd le, ahogyan a videóban is láthatod. A sonkát és a hagymát vágd apróra és a meghámozott, összetör...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű