1,5 l habtejszín,
490 g eper,
171 g mascarpone,
2,5 tk Dia wellness 1:4 édesítő.
A habtejszínt felverjük a habfixálóval, hozzáadjuk a mascarpone-t, az édesítőszert és az epret. Rövid idő alatt összedolgozzuk a hozzávalókat. Az eper egy része püréssé válik, de maradnak benne szép nagy eperdarabok is (aki nem kedveli így, turmixolja meg). Rita műanyag edénybe öntötte a masszát, és a fagyasztóba tette.
Azt írta még Rita, hogy azért "kaotikusak" a hozzávalók arányai, mert maradékokat használt fel, lehet rajtuk némileg változtatni. Az egész adag 1140 gramm lett, amiben összesen 44,56 szénhidrát van. Ez a fagyi teljesen egészséges és adalékmentes. :
Ezt a receptet a kolléganőm blogjára szántam onnan másoltam ki.
Isteni bármikor megcsinálom nem csak akkor amikor diétázni kell
A vaníliás pudingot 3 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük.Ugyanígy járunk el a csokis pudinggal is ugyanígy járunk el. A vaníliás és a csokis pudingot, miközben...
Elkészítési idő: 30 percAz elkészítése roppant egyszerű: tedd egy keverőtálba az összes hozzávalót, és turmixold krémesre az egészet!
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit összekeverjük, muffin sütőbe adagoljuk ....180 fokon kb.15-20 perc alatt megsütjük. A pudingot megfőzzük kihűtjük majd összekeverjük a felvert tejszínnel! A m...
Elkészítési idő: