menu

Családireceptkönyv.hu

tejszines mustáros sertéskaraj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


7o dkg karaj
levőmustár
4gerezd foki
tejfel
tejszin
petruska,só bors

Elkészítés:


hust serpenyőbe elősütni, füszeres tejföllel tejszinnel tepsibe rak és leönt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Balajti almás
Balajti almás

Elkészítése: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket a fele cukorral kemény habbá verjük. A sárgákat a maradék cukorral és a vízzel alaposan kikeverjük. A liszthez hozzáadjuk a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyleves
Meggyleves

• 0,5 kg magozott meggy, víz ellepje, szegfűszeg, egész fahéj, pici cukor, negyed órát főzni, • 1 tejfölbe 1 mk liszt/ 1 cs vaníliás puding, elkeverni, egyet rottyan, ha félig k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyleves főzés nélkül
Meggyleves főzés nélkül

A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Egy mélyebb tálba mérünk minden hozzávalót, belekeverjük a meggyet és összeturmixoljuk. Ha szeretnénk, hogy még krémesebb legyen, akkor a kókus...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Madártej
Madártej

A tejben elkeverünk 10 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, két csipetnyi sót és egy nagy edényben takarékon forróra hevítjük. Gyakran kevergessük meg, mert könnyed leéghet. A tojásokat...

Elkészítési idő: 45perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk