15 dkg apróra vágott főtt brokkoli
10 dkg kockára vágott főtt sárgarépa
7 dkg apróra vágott főtt füstölt kolbász
1 csomag tészta
13 dkg reszelt ementáli
5 evőkanál tej csésze tej
1 teáskanál fokhagyma por
só, bors
A tésztát sós vízben megfőzzük. Amikor elkészült hozzáadjuk a zöldségeket és a kolbászt, majd a reszelt sajtot és a tejet. Kiolajozott, hőálló edénybe kanalazzuk az egészet és 180 fokos sütőben 15-20 percen át pirítjuk, majd fogyaszthatjuk.
A kimért lisztet összekeverjük a zsírral, sóval, tejföllel, és tojással. A megkelt élesztős-tejes keveréket hozzáöntjük, és alaposan összedolgozzuk, jól kigyúrjuk. A nyers tésztá...
Elkészítési idő:A fumu tésztájának elkészítése nem bonyolult, minden jó háziasszony könnyen meg tudja csinálni. Különleges tudást a díszítése igényel. A lisztet meglangyosítjuk, nagyobb tálba szi...
Elkészítési idő: 2 ÓRA