menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos mustáros csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg csirkemell
70 dkg póréhagyma
1 evőkanál mustár
1 dl főzőtejszín
7 dkg gorgonzola
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj

Elkészítés:


A húst felvagdossuk és kevés olajban sütni kezdjük. Hozzáadjuk a felvagdosott póréhagymát is ( a fehér és zöld részéből is kerüljön bele), majd lassú tűzön pirítjuk 3-4 percig. A mustárt, a tejszínt és a gorgonzolát összedolgozzuk, hozzáadjuk a fűszereket és felöntjük vele. Folyamatos kavargatás mellett készre pároljuk, majd kínálhatjuk.

Sajtos mustáros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
ÓVÁRI KARAJ
ÓVÁRI KARAJ

Az óvári karaj elkészítéséhez a hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket félbevágjuk, de nem vágjuk át, hanem kiterítjük. Kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Sertéscomb - Baconbe tekert fokhagymás sertéshús
Sertéscomb - Baconbe tekert fokhagymás sertéshús

1. A hagymát tisztítsuk meg, a paradicsomot mossuk meg, majd szeleteljük fel vékony karikára. 2. A sajtot vágjuk fel hosszú, vékony csíkokra. 3. A fokhagymát tisztítsuk meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Fényezett sonka
Fényezett sonka

A bort és a húslevest feltesszük főni a fűszerekkel, 3 gerezd zúzott fokhagymával és az egész fej hagymával. Mikor felforrt, beletesszük a sonkát, és gyöngyöző forrás mellett más...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk