Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Sajtos mustáros csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg csirkemell
70 dkg póréhagyma
1 evőkanál mustár
1 dl főzőtejszín
7 dkg gorgonzola
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj

Elkészítés:


A húst felvagdossuk és kevés olajban sütni kezdjük. Hozzáadjuk a felvagdosott póréhagymát is ( a fehér és zöld részéből is kerüljön bele), majd lassú tűzön pirítjuk 3-4 percig. A mustárt, a tejszínt és a gorgonzolát összedolgozzuk, hozzáadjuk a fűszereket és felöntjük vele. Folyamatos kavargatás mellett készre pároljuk, majd kínálhatjuk.

Sajtos mustáros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Káposztaágyon sült tarja
Káposztaágyon sült tarja

A tarja szeleteket fűszerezzük, sózzuk , borsozzuk, és mindkét oldalát olajon 2 percig elősütjük. A savanyú káposztát jól megmossuk, ez attól függ ki mennyire szereti savanyúan ,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judy
Gombás aprópecsenye
Gombás aprópecsenye

A felforrósított olajon megpirítjuk a vékony csíkokra vágott húst és az apró kockára vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a gombát szeletelve, felöntjük a paradicsomlével, borssal, sóva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Töltött dagadó
Töltött dagadó

A tojásokat megfőzzük, majd a szeletelővel hosszában és keresztben is átvágjuk. Így apró kockákra hullanak. Ha nincs szeletelőnk, reszelni is lehet. A zsömlét felszele...

Elkészítési idő: 165 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Alexandra
Snidlinges mátrai borzaska
Snidlinges mátrai borzaska

egelőször is a a burgonyát egy nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és hagyjuk fél órát pihenni. Majd ha letelt az idő, nyomkodjuk ki a reszelt burgonyából a felesleges vizet, és majd...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk