200 g csiperke gomba (konzerv)
250 g zöldborsó (konzerv)
200 ml tejszín
1 nagy fej vöröshagyma
500 g csirkemell
olaj
só
bors
víz
tárkony
Kevés olajon üvegesre pirítom a hagymát, majd rárakom a kockára vágott csirkemellet, addig pirítom, míg kifehéredik és levet ereszt. Ráteszem a gombát, kicsit átforgatom és fedő alatt puhára párolom (vizet önthetünk rá, ha keveset eresztett a hús). Ha megpuhult a hús és a gomba, akkor ráteszem a borsót, fűszerezem és felöntöm a tejszínnel. Készre főzöm és rizzsel tálalom.
A szalonnát is és a hagymát is nagyobb kockára vágom és együtt kezdem kiolvasztani/dinsztelni. Erre öntöm a tarhonyát, amit addig keverek, amíg szép színt kap, majd belekarikázom...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyűvajat olvasztunk-gomba-fokhagymát-pírítom-1 dl bor-só,bors-tejszín--ha kész edénybe ki szedem. csirkemell-só,bors,oregánó. olaj-csirkemell-megsütöm. csirke-gombás szósz-pa...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűHacka löken i mindre bitar och skär paprikan i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med smör. När smöret slutat bubbla. Lägg i färs och stek den en stund tillsammans med hackad lö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát és a hagymát kockára vágjuk, a paprikát kicsumázzuk és karikázzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk. Az olajon kiolvasztjuk a szalonnát. Megpirítjuk a hagymát. Kics...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű