Családireceptkönyv.hu

Körözött


Írta:

Elk. idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


250 g túró
1 közepes fej lilahagyma
fél pohár tejföl
2-3 teáskanál pirospaprika
1 teáskanál őrölt kömény

bors

Elkészítés:


A hagymát apróra vágjuk, összekeverjük a túróval és a tejföllel, majd fűszerezzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Tunéziai csicseriborsó saláta
Tunéziai csicseriborsó saláta

A csicseriborsót kiöntjük egy tálba és egy részét villával összetörjük. A vöröshagymát vastag karikákra szeleteljük, és egy serpenyőben kevés olivaolajon mindkét oldalát grillezz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Szendvics uborkás túrókrémmel
Szendvics uborkás túrókrémmel

Az uborkát megmossuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A túrót, a tejfölt sóval, borssal összekeverjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, a pici darabkákra vágott paprikát és a levé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Dobozban sült camambert
Dobozban sült camambert

A sütőt előmelegítjük 200 °C hőmérsékletre A sajtot kivesszük a dobozából, a dobozt 1-2 percre vízbe áztatjuk. Visszatesszük bele a kicsomagolt sajtot. A tetejét megszurkáljuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Renáta
Tzatziki
Tzatziki

Az uborkát nagy lyukú reszelőn lereszelem, sózom és állni hagyom. Kinyomkodom és a többi hozzávalóval összekeverem. Hűtőbe teszem 1 órára. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk