60 dkg liszt, 2 dkg szalalkáli, 7 dkg zsír, 4 ek cukor, tej
Krém: 30 dkg cukor, 1/2 l tej, 3 ek liszt, 10 dkg vaj, 3 ek kakaó
Az összetevőket összegyúrjuk annyi tejjel hogy könnyen gyúrható legyen. 6 lapot sütünk a tepsi hátán előmelegített sütőben.
Krém: a cukrot megpirítjuk, majd a tejjel felöntjük. Közben fél dl tejben csomómentesre kikeverjük a lisztet. A kettőt összefőzzük és ha kihűlt hozzákeverjük a vajat és a kakaót.
1, a sütőt 190 Celsius fokra előmelegítjük 2, a lisztet a szódabikarbónával, kakaóporral, sóval és dióval jól elkeverjük 3, a cukrokat a vajjal és a két tojással habosra verjük...
Elkészítési idő:A fentieket összegyúrjuk és 4 lapot sütünk a tepsi hátoldalán.
Elkészítési idő: