Tészta: 40 dkg liszt, 1 tojás, 12,5 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 1 ek. zsír,
kevés sütőpor.
Töltelék: 25 dkg mák, 20 dkg cukor, 3 dl tej, 5 dkg dara, 10 dkg mazsola,
2 tojás fehérje, 10 dkg lekvár
A hozzávalókat összegyúrni, 2 részre osztani. Lap, töltelék, lap.
1. Előző este elkészítjük a soufflék töltelékét (ganache): 90 g csokit és a tejszínt összeforraljuk. Hagyjuk állni egy darabig, majd ha kihűlt, hűtőbe tesszük kb. fél órára. Ekkor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót 2 dl tejszínnel, porcukorral krémmé turmixoljuk. Kis tálakba töltjük. Meggyebfőtett kanalazunk rá / a levével együtt/. A maradék tejszínt habbá verjük. Rákanalazzuk a te...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű