Tészta: 3 tojás, 10 dkg porcukor, 10 dkg zsír, 15 dkg liszt, 3 dkg kakaó, fél cs. sütőpor
Máz: 30 dkg porcukor, 1 dl rum
Tészta: A tojásokat a porcukorral és a zsírral jól kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet a kakaót és a sütőport. Közepes tűzön megsütjük.
Máz: A porcukrot a rummal elkeverjük.
Ha a tészta langyos, rákenjük a mázat és félhold alakúra szaggatjuk.
A lisztet összekeverjük a porcukorral, közepébe mélyedést készítünk, és beleütjük a tojások sárgáját. Hozzáadjuk a tejben felfuttatott élesztőt, csipet sót, kevés rumot. Lágyab...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA pudingot sűrűre főzzük a tejjel és az édesítővel. A tejszínt felverjük a habfixszel. A kihűlt pudinghoz keverjük az ízlés szerinti mennyiségű kókuszreszeléket, majd a tejszínhabo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához egy nagy tálban keverd habosra a tojást a cukorral, a vaníliás cukorral, majd öntsd hozzá a tejet, forgasd hozzá a sütőporral és a sóval vegyített lisztet, végül pedig...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűHozzávalókat összekeverjük, meggyúrjuk, gombócokat formálunk. Étolajba, nem túl forróba belerakjuk és forgatva kisütjük. Porcukorral meghintjük, lekvárral vagy édes tejföllel tála...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű