• 10 dkg étcsoki
• 10 dkg tejcsoki
• 2 dl tejszín
• eper
Tökéletes partifalat. Törjük apró darabokra a csokoládét (vegyesen ét- és tejcsokit), tegyük egy lábosba, és gőzfürdő fölött olvasszuk meg. Mikor már folyós állagú, öntsük fel a tejszínnel. Addig főzzük, amíg massza állagú nem lesz, ekkor töltsük át asztali fondüedénybe. A gyümölcsök mellé adjunk hurkapálcikát, így könnyebben megy majd a mártogatás.
A réteslisztet, a finomlisztet és a zsírt egy tálban elkeverjük, az ecetet, a vizet és a sót egy másik tálban összetöltjük. Folyamatosan a lisztes részhez adagolva tésztává gyúrjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyét a langyos vízzel turmixoljuk össze. A süteménylisztet a kakaóporral keverjük össze. A kakaóporos süteményliszthez öntsük hozzá a gesztenyés vizet, majd kézi habverő...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA nápolyit és a mandulát egy robotgép segítségével összedolgozzuk, a nutellát is hozzáadjuk és jól összekeverjük. Apró golyókat formálunk a masszából, ha bevizezzük a kezünket eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjed mixerrel. Meggybefőttet beteszed ízlés szerint. Előmelegített sütőben 30-40 percig sütöd.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű