30 dkg rétesliszt, 25 dkg porcukor, 2 dl tejföl, 2 tojás, 5 dkg dió, 10 dkg mazsola, 10 dkg szárított gyümölcs, 5 dkg csoki, 1/2 sütőpor. ( én rögtön dupláztam az adagot, szerencsére )
kétharmad lisztel elkeverjük a sütőport, porcukrot, tejfölt, tojást. a másik 1/3 liszttel a diót, mazsolát, gyümölcsöt, étcsokit. Aztán a kettőt egybeöntjük és összekeverjük. Mehet a sütőformába. Nagy lángon félórát, majd vissza veszed takarékra a lángot és még kb 15-20 percet sütőd. Persze a sütődtől is függ az idő, ezért inkább nézz rá többször
Előkészítés: A margarint és a mézet kis lábasban lassú tűzön kevergetve felforrósítjuk, majd langyosra hűtjük. A lisztet összekeverjük a porcukorral, a darált dióval , a mézeskal...
Elkészítési idő: 1 óraA tésztához lisztet összegyúrjuk a tojással, a kevés tejben felfuttatott élesztővel, csipet sóval, és annyi langyos tejjel dagasztjuk be, hogy közepesen kemény kelt tésztát kapju...
Elkészítési idő: 1 óra 15 pÖsszedolgozom a 2 pohár kefirt és a 4 tojást. Ezután a kefires poharát igénybe véve, hozzáadok 3 pohár cukrot, 4 pohár lisztet, 2 kanál darált mákot, 1 pohár étolajat és 1 csomag s...
Elkészítési idő: 30