25 dkg liszt, 25 dkg ráma, 25 dkg reszelt sajt, 1 kk sütőpor, 3 ek hideg víz, fokhagyma por
Összedolgozzuk, hengerré formázzuk (2 rúd). Hűtőbe tesszük (1 éj). Vékonyra szeleteljük. Forró sütőben kezdjük sütni.
mint a fotón
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: KönnyűA tejbe morzsold bele a vajat, és melegítsd fel. Vedd le a tűzről, szitáld bele a lisztet, és folyamatosan kevergesd, nehogy összecsomósodjon. Akkor jó, amikor a fakanálról leválik...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet egy tálba szitáljuk, elkeverjük a sóval. Közepébe mélyedést készítünk. Belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot és felöntjük egy kis langyos tejjel. Megvárjuk, m...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA tésztát a sütés előtti estén készítjük el. Az élesztőt a tejfölben feloldjuk. A liszttel elmorzsoljuk a zsiradékot, megsózzuk, omlós tésztát készítünk. Közepébe mélyedést készítü...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes