10-13 tojás, 3 kis marék morzsa, 2 tk mustár, 7-8 dkg vaj, bors, só
Öntet: 2,5-3 dl majonéz, 1 nagy pohár tejföl, bors, só, 5 ml folyékony édesítőszer, pár csepp citromlé, 2 kk mustár, 2 ek fehérbor (elhagyható)
A tojásokat megfőzzük, a sárgákat külön tálba tesszük. A morzsát tejben megáztatjuk és a tojássárgákhoz keverjük. Majd hozzákeverjük a mustárt, vajat, sót, borsot és a kapott masszát a fehérjékbe töltjük. Egy tálba rakjuk, majd leöntjük az öntettel.
A tepsit terítsd be a sütőpapírral, majd rakd rá a kenyeret, A tojást felvered, hozzáadod a tejfölt, majd jól keverd el, aztán tegyél bele mindent, amit előkészítettél. Ezt kanal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a túróval felforralom, majd leveszem a tűzről. Amikor is, a túró kicsapódik, elválik a savótól ( a savó egy halvány sárgás-zöldes folyadék), majd leszűröm tiszta pelenkán v...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KözepesKeverjük el egy lábasban a lisztet a vízzel, és lassú tűzön főzve sűrítsük be. Amikor kezd sűrűsödni, folyamatosan kevergetve csorgassuk hozzá az olajat. Sózzuk és ízesítsük a dióv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFontos, hogy a mozzarellát dobjátok be a fagyasztóba a felhasználás előtt legalább egy órával. Ezután vágjátok félbe a rudakat. Szorosan tekerjétek körbe a baconnel. Forró serpenyő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű