1 camembert sajt
1 UPDATE leveles tészta
1 előre pirított lilahagyma
4 szelet előre pirított bacon
1 tojássárgája
A sajtot kettévágjuk, a köralakúra vágott leveles tésztára tesszük az egyik felét. Rákanalazzuk a pirított lila hagymát és a bacont. Majd ráhelyezzük a sajt másik felét. A tésztát a sajt körül 8 egyenlő részre vágjuk. Egyenként ráhajtjuk a sajtra, de közben egy felvert tojássárgával mindegyiket kenjük le.
180 °C-on kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük.
A megmosott és feldarabolt kocsonyahúst bő vízben feltesszük főni. Az első forrás után leszűrjük róla a kicsapódott szürkésfehér habot - akár az egész vizet is kicserélhetjük -, m...
Elkészítési idő:A medvehagymát alaposan megmossuk.lecsepegtetjük, majd apróra vágjuk az összes hozzávalóval késes aprítóba rakjuk és krémes állagúra turmixoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk....
Elkészítési idő:1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, és beletesszük a porcukrot. Amikor az élesztő felfut, hozzáadjuk a vajat, a tojások sárgáját, a rumot, sót, a citrom reszelt héját,...
Elkészítési idő:Konyhai robotgéppel vagy késsel pépesre aprítjuk a húst (persze lehet darálni is, de legalább 3-szor). A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk. A húst a hagymával, a f...
Elkészítési idő: