Családireceptkönyv.hu

Spenot mártás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kevés étolaj
2 db nagyobb fokhagymagerezd
1pupos evökanál liszt
450 g spenot
tej
1 db husleveskocka
öröltbors

Elkészítés:


Az étolajjal és a lisztel rántást készitünk és fokhagyma préselövel rányomjuk a fokhagymát majd fölengedjük kb 4 dl vizzel.
Hozzádjuk az apróra vágott spenotott a leveskockát örölt borsot és fözzük.
Forrás után fölengedjük még tejjel az a mártás sürüségétöl függ,hogy mennyivel. Fölforaljuk és kész.szükség esetén még sózzuk de a leveskocka tartalmaz sót igy én már nem szoktam még sózni.

Spenot mártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Detty
Sajtos brokkoli
Sajtos brokkoli

A brokkolit tisztítsd meg, és szedd rózsáira. Tegyél fel egy nagy lábos vizet forrni, ha lobog, rakd bele a zöldséget, dobj hozzá kevés sót, és főzd félpuhára öt-tíz perc alatt. Sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldség pástétom
Zöldség pástétom

A cukkinit megmostam, vékonyan felszeleteltem és 3 percig sós vízben blansíroztam, hogy formázható legyen. A brokkolit és a répákat húslevesbe megfőztem. Jó, ha puha, de még jobb,...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
ROPOGÓS SAJTOS CUKKINIKARIKÁK, SÜTŐBEN SÜTVE!
ROPOGÓS SAJTOS CUKKINIKARIKÁK, SÜTŐBEN SÜTVE!

Elkészítés: A megtisztított cukkinit szeleteljük fel 1 cm vastagságú karikákra, sózzuk meg és hagyjuk állni 10 percet, amíg levet ereszt. A lét majd öntsük le róla. A tojást sózzu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk