kevés étolaj
2 db nagyobb fokhagymagerezd
1pupos evökanál liszt
450 g spenot
tej
1 db husleveskocka
öröltbors
Az étolajjal és a lisztel rántást készitünk és fokhagyma préselövel rányomjuk a fokhagymát majd fölengedjük kb 4 dl vizzel.
Hozzádjuk az apróra vágott spenotott a leveskockát örölt borsot és fözzük.
Forrás után fölengedjük még tejjel az a mártás sürüségétöl függ,hogy mennyivel. Fölforaljuk és kész.szükség esetén még sózzuk de a leveskocka tartalmaz sót igy én már nem szoktam még sózni.
A brokkolit tisztítsd meg, és szedd rózsáira. Tegyél fel egy nagy lábos vizet forrni, ha lobog, rakd bele a zöldséget, dobj hozzá kevés sót, és főzd félpuhára öt-tíz perc alatt. Sz...
Elkészítési idő:A cukkinit megmostam, vékonyan felszeleteltem és 3 percig sós vízben blansíroztam, hogy formázható legyen. A brokkolit és a répákat húslevesbe megfőztem. Jó, ha puha, de még jobb,...
Elkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: A megtisztított cukkinit szeleteljük fel 1 cm vastagságú karikákra, sózzuk meg és hagyjuk állni 10 percet, amíg levet ereszt. A lét majd öntsük le róla. A tojást sózzu...
Elkészítési idő: