1. A pulykamellet lebőrözzük és a húst úgy vesszük le a csontról, hogy két nagy szeletet kapjunk, ujjnyi vastagságban. 2. A sertéshúst ledaráljuk, az áztatott kicsavart zsemlév...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A rizst megfőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. Közben 2 db narancsot meghámozunk és kifilézünk. A harmadik narancsot félbevágjuk és kifacsarjuk a levét. 2. A hi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez 4 hagymát felaprítunk, a 4 almát megmossuk, kimagozzuk, és kockákra vágjuk. A 3 szál fekete ürmöt megmossuk, szárítjuk, aprítjuk. Az almát, a hagymát és a fekete ürmö...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: NehézMártás: 15-20 dkg spenótlevelet szárától megtisztítjuk. 2 gerezd fokhagymával aprítóba dobunk, párat forgatunk rajta, majd forró kókuszolajra öntjük. 1-2 percig pároljuk, majd 1 de...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű