A puha pulykacombot kicsontozzuk, felszeleteljük, és tepsibe fektetjük. A raguhoz a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, szétszedegetjük, majd a főszerekkel és az olajjal összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesRendezzük el a húsokat egy tepsiben, 190 °C hőmérsékletű előmelegített sütőben 45-60 perc alatt sül aranybarnára.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat kisebb darabokra vágjuk, befűszerezzük, majd pici olíva olajon elősütjük. A máj nem fog megkeményedni a fűszerezéstől sütés közben. Hagyjuk kihűlni. Egy szelet baconre hely...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét tisztítás után négyfelé vágom, megsózom, majd bőrével felfelé evőkanálnyi olajjal kikent tepsibe helyezem. A maradék olajat rácsorgatom és alufóliával lefedve előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű