hús+panír A csirkemellet falatnyi darabokra vágjuk fel. Aztán sózzuk, borsozzuk. Egyik tálba üssük bele a tojásokat, és verjük fel. Másik tálba tegyük a kukoricalisztet. A húsda...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeleteld fel, kicsit klopfold ki, szórd meg sóval, borssal, és rakd rá a kis darabokra vágott sajtot, majd szórd meg oregánóval. Tekerd körbe a húst baconnel. Egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA combokat sózd, szórd meg oregánóval és rozmaringgal, majd fél óra pihentetés után az olajon mindkét oldalukat süsd kissé pirosra, végül a csirkedarabokat fektesd egy tűzálló tál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű