A csirkecombokat sózom, borsozom, és az olívaolajon megpirítom. Ha a hús kellően puha és megpirult, ráöntöm a mustárokkal elkevert tejfölt, és összeforralom. Megszórom aprított...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezsel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 200ºC-ra. 2. A csirke hasüregét sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a fokhagyma gerezdeket és a kakukkfüvet. 3. Sütőtálba helyezett rácsra fektetjük, a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA fűszereket mozsárba tesszük a sóval és alaposan összetörjük. A csirkemellet csíkokra, a hagymát karikára vágjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, meglocsoljuk az olíva olajjal és a c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű