1 kacsa
só
majoranna
A kacsát feldarabolom, sóval, majorannával bedörzsölöm. Tepsibe rakom, öntök alá kb 1,5 dl vizet, majd letakarom alufóliával és 210-220 fokon kb másfél órát párolom a sütőben. Megnézem, ha megpuhult, akkor leveszem a fóliát és minden oldalát még legalább 15 percig pirítom 230 fokon.
A csirkemellet csíkokra vágtam, fokhagymás olivaolajban kisütöttem sóval, borssal, korianderrel fűszereztem. Tejszínhez lime héjat reszeltem. Krumplit előfőztem. Ugyanebben a fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAmíg a burgonya fő, a csirkemellet kisebb darabokra vágjuk és olívaolaj/piros pesto keverékével átkenjük és állni hagyjuk. Ezalatt az ízek jól összeérnek. Ha a burgonya kihűlt f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés menete:A csirkecombokat tisztítsd meg jó alaposan, majd dörgöld be hasonló alapossággal sóval. A zellert pucold meg, majd reszeld le, a hagymát is tisztítsd meg, aztán k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átpucolom, megmosom folyó víz alatt, a hagymát megdinsztelem, az olajon, majd félre veszem, hozzáadom a paprikát, összekeverem, és belerakom a húst, és elkezdem kevergetn...
Elkészítési idő: 20-perc Nehézség: Könnyű