1 kacsa
só
majoranna
A kacsát feldarabolom, sóval, majorannával bedörzsölöm. Tepsibe rakom, öntök alá kb 1,5 dl vizet, majd letakarom alufóliával és 210-220 fokon kb másfél órát párolom a sütőben. Megnézem, ha megpuhult, akkor leveszem a fóliát és minden oldalát még legalább 15 percig pirítom 230 fokon.
A rizst a szokásos módon megfőzzük. A hagymát felvágjuk és megdinszteljük, hozzáadjuk a paprikát és a felszeletelt húst is. Fűszerezzük, amikor a hús elkezd pirulni, felöntjük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet mosd meg, és vágd vékony szeletekre. Szükség esetén klopfold ki. Öntsd egy edénybe a tejfölt, add hozzá a sót, a borsot, nyomd hozzá a fokhagymát. Rakd bele a húst,...
Elkészítési idő: 200 perc Nehézség: KönnyűA csíkokra vágott csirkemellet a szokásos módon elősütjük a Mesterszakács Serpenyőben. A lepirított csirkemellet kivesszük, és a kockára vágott szalonnát is lepirítjuk, majd vissza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kevés olajon pirítsd meg, rakd hozzá előbb a fokhagymát, majd a húst, és kevergesd fehéredésig. Sózd, borsozd ízlés szerint, és szórd meg pirospaprikával. Öntsd fel...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Közepes