25 dkg kókuszreszelék, minél apróbb szemű (pl. Aldis)
4 dl kókuszolaj
ízlés szerint stevia
Vanília
5 evőkanál 23%-os kakaóvajas kakaópor
1,5 dl víz
1 evőkanál kókuszzsír
magozott megy – két marokkal
Egy mély szögletes vagy kerek edényt béleljünk ki fóliával.
A kókuszreszeléket osszuk ketté, mert az egyik fele lesz a vaníliás réteg, a másik pedig a csokoládés.
A fehér reszelékbe keverjünk steviat ízlés szerint, továbbá vaníliát, majd 2 dl kókuszolajat, és a bélelt formába egyengessük bele a keveréket.
Magozzunk ki meggyet, és sűrűn tűzdeljük meg a vaníliás réteget meggy szemekkel.
A kókuszreszelék másik felét keverjük össze steviávall, továbbá 3 evőkanál kakaóporral.
A kakaós kókuszt simítsuk rá a vaníliásra.
Keverjünk ki 1 evőkanál kakaót kókuszolajjal.
Simítsuk a sütemény tetejére a csokis bevonatot.
http://paleovital.hu/?p=26195
A tojásokat válaszd ketté. A fehérjét keverd össze a cukorral, és verd fel - nem kell, hogy kemény hab legyen. Add hozzá az étolajat, a sütőporos lisztet, valamint a zsemlemorzsát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket az anyagokat összegyúrjuk, majd vékonyra kinyújtjuk. 1 bögre lisztet 20 dkg margarinnal kikeverünk és a tésztára kenjük. Ezután feltekerjük, mint a beiglit és 8 felé vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A megtisztított répát kis lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a kókuszt, az édesítőszert, a szódabikarbónát, a mazsolát, a diót, a fahéjat és a vaníliát rúd kikapa...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes