25 dkg kókuszreszelék, minél apróbb szemű (pl. Aldis)
4 dl kókuszolaj
ízlés szerint stevia
Vanília
5 evőkanál 23%-os kakaóvajas kakaópor
1,5 dl víz
1 evőkanál kókuszzsír
magozott megy – két marokkal
Egy mély szögletes vagy kerek edényt béleljünk ki fóliával.
A kókuszreszeléket osszuk ketté, mert az egyik fele lesz a vaníliás réteg, a másik pedig a csokoládés.
A fehér reszelékbe keverjünk steviat ízlés szerint, továbbá vaníliát, majd 2 dl kókuszolajat, és a bélelt formába egyengessük bele a keveréket.
Magozzunk ki meggyet, és sűrűn tűzdeljük meg a vaníliás réteget meggy szemekkel.
A kókuszreszelék másik felét keverjük össze steviávall, továbbá 3 evőkanál kakaóporral.
A kakaós kókuszt simítsuk rá a vaníliásra.
Keverjünk ki 1 evőkanál kakaót kókuszolajjal.
Simítsuk a sütemény tetejére a csokis bevonatot.
Elkészítés: 1. A tojásokat szétválasztjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és az étkezési keményítővel. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük (fehéredésig), majd b...
Elkészítési idő: 2 óra1. A tejben a teáskanál cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztben elkeverjük a porcukrot, elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a tojást, majd a felfuttatott élesztőt a tejjel...
Elkészítési idő: 1 óraA túrót a porcukorral és a vaniliás pudingporral meg a citromhéjjal jól összekeverjük. A felengedett leveles tésztát nyújtjuk és kockákra vágjuk . A tészta kockákra kiskanállal...
Elkészítési idő: