170 gr erdei gyümölcs
100 gr min. 70%-os étcsoki
80 gr őrölt dió
100 gr őrölt mandula
2 ek. (15 gr) holland kakaópor
4 ek. (60 gr) xilit, vagy eritrit
2 tojás
1 vanília rúd kikapart belseje
4 ek. (40 gr) olvasztott kókuszolaj
1 kk. szódabikarbóna
Az erdei gyümölcsöt (ha mirelitet használsz), akkor olvaszd ki, vízgőz felett pedig olvaszd fel a csokoládét. Az erdei gyümölcsön kívül mindent keverj jól össze keverőgéppel, majd legvégül add hozzá az erdei gyümölcsöt is keverd bele lapáttal és egy kb. 19 cm átmérőjű kerek, szilikon formába öntsd bele a masszát és szépen egyengesd el. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra és süsd 20-25 percig.
Piskóta: Sütőpor nem szükséges, mert nem a magas piskóta a cél, de, ha szeretnél, rakhatsz bele 1 teáskanál. A tojássárgáját kikeverem, a cukorral hozzáadod a lisztet és a kakaót...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesElőször a csokoládés krémet készítjük el: a pudingporokat kevés tejben simára keverjük. A többi tejet a vízzel és a kristálycukorral keverve felforraljuk, majd folyamatos keverés k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűVigyed , egy idős nénitől kaptam, vagy 15 évvel ezelőtt azóta pár kg lisztet megsütöttem .Este meggyúrod tedd hűvösre , másnap gyúrd át mindig csak akkora darabot amekkorát egys...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos, cukrozott tejben futtassuk fel előre az élesztőt. A tojásokat vegyük ki a hűtőszekrényből, hogy felhasználásra szobahőmérsékletű legyen. Aranygaluska A lisztet átsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű