170 gr erdei gyümölcs
100 gr min. 70%-os étcsoki
80 gr őrölt dió
100 gr őrölt mandula
2 ek. (15 gr) holland kakaópor
4 ek. (60 gr) xilit, vagy eritrit
2 tojás
1 vanília rúd kikapart belseje
4 ek. (40 gr) olvasztott kókuszolaj
1 kk. szódabikarbóna
Az erdei gyümölcsöt (ha mirelitet használsz), akkor olvaszd ki, vízgőz felett pedig olvaszd fel a csokoládét. Az erdei gyümölcsön kívül mindent keverj jól össze keverőgéppel, majd legvégül add hozzá az erdei gyümölcsöt is keverd bele lapáttal és egy kb. 19 cm átmérőjű kerek, szilikon formába öntsd bele a masszát és szépen egyengesd el. Melegítsd elő a sütőt 160 fokra és süsd 20-25 percig.
1. A tojássárgákat habosra keverjük 20 dkg cukorral és 10 evőkanál vízzel. 2. A lisztet elkeverjük a dióval és a sütőporral és az előzőekhez adjuk. 3. A tojásfehérjét a maradék c...
Elkészítési idő:Az alapanyagokat gyúrjuk össze, majd pár perc pihentetés után nyújtsuk ki kb. fél cm vastagra a tésztát. Ezután tetszőleges nagyságúra szaggassuk ki. Előmelegített 180°C-os sütőb...
Elkészítési idő: