4 db alma
4 kk. fahéj
1 kk. stevia por (vagy porxukor)
Mosd meg az almákat, csumázd ki és gyaluld le nagyon vékony szeletekre.
Egy kis tálkában keverd össze a fahéjat a stevia porral, majd egyenként nyomkodd bele az alma szeleteket, hogy mindkét oldalukra ráragadjon a fűszer.
Sütőpapírral, vagy szilikon sütőlappal kibélelt tepsire pakold rá az alma szeleteket (nálam két tepsi lett tele), majd légkeveréses sütőben 100 fokon aszald először 30 percig. Utána cseréld meg a tepsiket (ami felül volt eddig rakd alulra és fordítva), majd hagyd még újabb 30 percig bent a sütőben aszalódni.
Ha lejárt az összesen 1 óra, akkor fordítsd meg újra a tepsiket és még 30-40 percig aszald.
megpucoljuk -hosszában nagyjából 2 cm széles szeletekre vágjuk . Nagyon fontos, hogy az elején sózzuk be a padlizsánt, és hagyjuk állni tíz. tizenöt percig. - Ha ezt a lépés elm...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAz állaga sűrűbb kell hogy legyen mint a palacsinta tésztája. A hozzávalókat tegyük egy turmixgépbe, és jól turmixoljuk össze. Majd kicsit olajozzuk be a gofrisütőt (én most kók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tepsit kikenünk zsiradékkal. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékonyra karikázzuk és a tepsi alján elterítjük, sózzuk, borsozzuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karfiolt reszeld le, sózd meg és 20 percig hagyd állni. 2. Kendőn keresztül jól facsard ki a felesleges levét. 3. Egy nagy tálban kevered össze a hozzávalókat, majd az így k...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű