menu

Családireceptkönyv.hu

Chips alma (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db alma
4 kk. fahéj
1 kk. stevia por (vagy porxukor)

Elkészítés:


Mosd meg az almákat, csumázd ki és gyaluld le nagyon vékony szeletekre.
Egy kis tálkában keverd össze a fahéjat a stevia porral, majd egyenként nyomkodd bele az alma szeleteket, hogy mindkét oldalukra ráragadjon a fűszer.
Sütőpapírral, vagy szilikon sütőlappal kibélelt tepsire pakold rá az alma szeleteket (nálam két tepsi lett tele), majd légkeveréses sütőben 100 fokon aszald először 30 percig. Utána cseréld meg a tepsiket (ami felül volt eddig rakd alulra és fordítva), majd hagyd még újabb 30 percig bent a sütőben aszalódni.
Ha lejárt az összesen 1 óra, akkor fordítsd meg újra a tepsiket és még 30-40 percig aszald.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://www.szer-etet.hu/alma_chips

Chips alma (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Házi mustár
Házi mustár

A mustármagot finomra kell darálni (kb 2 percig). Aztán az egészet összeturmixolni. Ha túl csípősnek találod, akkor a gázon meg lehet melegíteni. Közepes lángon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Gelu Dóra
Káposztagombóc
Káposztagombóc

A káposztát cikkekre vágva 10 percig főzzük,majd leszűrjük,felaprítjuk.Ha kihűlt hozzátesszük a tojást,fűszereket és a kuszkuszt.Jó egy órányit állni hagyjuk,hogy a kuszkusz beszív...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olivaolajas Póréhagyma-Zeytinyağlı Pırasa
Olivaolajas Póréhagyma-Zeytinyağlı Pırasa

Elkészítése: Vágd fel 2 cm vastagságú karikákra a póréhagymát és ½ cm karikákra a sárgarépát ,majd együtt párold meg őket lassú tűzön , fedő alatt az olivaolajban .10 perc után ad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Magyaros húsgombócok
Magyaros húsgombócok

A gombócokhoz a húst ízesítjük sóval, borssal, az áttört fokhagymával. A kisebb fej vöröshagymát megtisztítjuk, nagyon apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük. Ezt is a darál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk