nyers krumpli
liszt
só, bors
tojás
A nyers krumplit lereszelem és a többi hozzávalóval elkeverem. Kanállal forró olajba szaggatom és megsütöm.
Mivel ebben a receptben nyers marad a tojásfehérje, így inkább friss maradék tojásfehérjéből ajánljuk elkészíteni. 15 deka jó minőségű étcsokoládét olvasszunk meg vízgőz fölött....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMár biztosan találkozott túlságosan nagy káposztafejjel, és elég nehezen ment az egyes káposztalevelek lefejtése, vagy éppen nehezen fért bele az edénybe, és feleslegesen sok időt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA szárított gombát a főzés előtt legalább 4-5 órára vízbe áztatjuk, majd felhasználás előtt kiszedjük, és az ételbe tesszük. Az áztató lé is felhasználható, de az alját ne tegyük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Pureće batke posoliti s obje strane, politi maslinovim uljem i zarezati nožićem. U zarezane 'džepiće' umetnuti 2-3 lovorova lista i ružmarin (svježu grančicu ili usitnjeni). Je...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű