édesburgonya
kókuszzsír
só, bors
A változatosság kedvéért most nem főztem az édesburgonyát, hanem roston sütöttem. A konyhában, egy serpenyőben.
Mert bármint megoldok!
Minden ördöngösségtől mentes, 10 perces köret következik, az egyszerűség és a gyorsaság jegyében.
Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és kb. fél cm – nyi karikákra vágjuk.
Teflonos serpenyőben fél evőkanálnyi kókuszzsírt forrósítunk, belefektetjük a szeleteket, sózzuk, színes borsot darálunk rá és közepes lángon meggrillezzük mindkét felüket.
megpirítom a rizst az olajon aztán felöntöm a forró vízzel, teszek bele sót, delikátot, petrezselyemzöldet, /hagymát/ ez el is maradhat, fedő alatt sütőben kb. 20-25 perc alatt m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségeket – a fokhagymát kivéve – felaprítjuk, és az olajon megpirítjuk. A kölest szűrőbe öntve, folyó víz alatt átmossuk, lecsepegtetjük, lábasba tesszük, és hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összegyúrjuk. Nagyon jól formázható, nyújtható, rugalmas tészta lesz! Apró darabokra vagdaljuk, kitűnő relaxáló gyakorlat. Olajon megpirítjuk, majd felenged...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz