édesburgonya
kókuszzsír
só, bors
A változatosság kedvéért most nem főztem az édesburgonyát, hanem roston sütöttem. A konyhában, egy serpenyőben.
Mert bármint megoldok!
Minden ördöngösségtől mentes, 10 perces köret következik, az egyszerűség és a gyorsaság jegyében.
Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és kb. fél cm – nyi karikákra vágjuk.
Teflonos serpenyőben fél evőkanálnyi kókuszzsírt forrósítunk, belefektetjük a szeleteket, sózzuk, színes borsot darálunk rá és közepes lángon meggrillezzük mindkét felüket.
A burgonyákat alaposan megmosom, majd héjával együtt puháza főzöm. Amikor megpuhult, egy sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom, pohár aljával, vagy valamilyen lapos tárgyal ki...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A zöldpaprikákat kicsumázzuk, és belül sóval, borssal fűszerezzük. 2. A forró olajon fehéredésig sütjük a rizst, majd felöntjük a rizshez képest dupla mennyiségű forró vízze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a paprikát kockákra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Rászórjuk a hagymát, és üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk , a paprikakockákat, együtt sütjük maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű