2 nagyobb darab édesburgonya
4 db babérlevél
2 kk. só
bors ízlés szerint
A főzelékhez vágd kockákra a megtisztított édesburgonyákat, majd öntsd fel egy kis vízzel, kb. a harmadáig. Mivel nem fogjuk besűríteni, ezért tényleg csak kevés vizet rakj alá. Dobáld bele a babérleveleket és fedő alatt főzd, míg megpuhul. Utolsó fázisban ízesítsd sóval, borssal. Ha szeretnéd, akkor még botmixerrel pépesítheted is.
Elkészítés: A megtisztított spenótot daráld le vagy turmixold össze. Ha mirelitből főzöd, engedd fel. Készíts világos rántást, tehát hevíts olajat, tedd bele a lisztet, és kis l...
Elkészítési idő:Hagymát dinsztelek,teszek rá 6-8ek lisztet.Megpirítom a lisztet,félrehúzom teszek rá pirospaprikát.Kikevezem vízzel,majd 1 üveg paradicsomlével felöntöm.3 ek cukor kell bele.Ha fel...
Elkészítési idő:Elkészítése: A spenótot feltesszük főni annyi vízzel ami ellepi. Amikor megfőtt botmixerrel pürésítjük. Az olajat felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet és zsemleszínűre pirítjuk,...
Elkészítési idő:A fedő nélküli edényben az olajon megdinszteljük a hagymát majd rátesszük a mirelit borsót és ezzel együtt pároljuk egy kicsit. Hozzáadjuk fűszereket, és a vizet. Beletesszük a hab...
Elkészítési idő: 1 óra