3 ek. kókuszolaj
1 fej kelkáposzta
3-4 db közepes édesburgonya
1 ek. pirospaprika
6 kisebb gerezd fokhagyma
só, bors, egész köménymag
Vágd kockára a megmosott kelkáposzta leveleket úgy, hogy közben vágd ki a torzsáját. Az édeskrumplikat pucold meg, majd vágd negyedelt szeletekre. Egy jó nagy lábost vegyél elő és először melegítsd fel a 3 evőkanál kókuszolajat, majd húzd le a tűzről és keverd el benne a pirospaprikát is és dobd bele a felkockázott kelképoszta leveleket és édesburgonyát is, öntsd fel tetszés szerinti vízzel (ne sokkal, mert ebbe most nem teszünk semmiféle rántást, sűrítést) és tedd vissza melegedni a tűzre. Ha már kezd megpuhulni, akkor rakd hozzá a fűszereket is: ízlés szerint sót, borsot, egész köménymagot és fokhagymaprésen keresztül a fokhagymákat is.
A brokkolit vízbe fel rakjuk főni, hozzáadom a kockára vágott burgonyát, hagymát, fokhagymát, ízesítjük. Puhára főzzük. Ha megfőtt a burgonya,szűrő kanál segítségével a brokkolit k...
Elkészítési idő: 60 percA spenót leveleket a fokhagymával megfőzöm a tejben nagyjából 15-20 perc alatt, majd beleteszem a kis darabokra felvágott kenyeret. Jól összekavarom, megvárom amíg a kenyér jól meg...
Elkészítési idő:Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk, majd a felkockázott paprikát is hozzáadjuk. Ezután beletesszük az apróra vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát is. Kicsit pirít...
Elkészítési idő: 30 pecA kelkáposzta külső levelét levesszük, majd a fejet ketté vágjuk. Kivesszük belőle a torzsát, majd ujjnyi vékony csíkokra szeleteljük. szűrőbe téve átmossuk, aztán egy lábosba tess...
Elkészítési idő: 35 perc