1 kis fej hagyma
10 szál medvehagyma
2 db tojás
1 kanál zsír
só, bors
kolbász
A tojásokat sózzuk, borsozzuk és villával felverjük.
Apróra vágjuk a hagymákat és a kolbászt, a zsírt egy serpenyőben felforrósítjuk.
A zsíron üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, rádobjuk a kolbászt és ha utóbbi picit megsült, ráöntjük a tojás és az apróra vágott medvehagymát.
Néhány percig kevergetjük, hogy a tojás megsüljön és készen is vagyunk.
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/41-foetelek/85-medvehagymas-rantotta-paleo-palanett.html
Elmorzsoljuk az élesztőt és a cukrot egy kevés liszttel elkeverjük, és egy kis meleg tejet öntünk hozzá. Hagyjuk, hogy megkeljen. Ha felfutott az élesztő, összedolgozzuk a liszttel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a vízzel felfuttatom, a hagymát az olajon megpirítom ( kicsit hagyom kihűlni), majd minden hozzávalót jól összegyúrok egy tálban, és kelni hagyom. Amikor duplájára kel...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA fasírtgolyókat a szokott módon készítjük el: A darált húshoz hozzáadjuk a nyers, egész tojásokat, a zúzott fokhagymát, a lereszelt (vagy apróra felkockázott) hagymát. A 2 szi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű