6 db cékla (én a hosszúkás fajtát használtam)
2-3 friss rozmaring ág (de morzsolt is jó, ha csak az van otthon)
3 gerezd fokhagyma
2 ek. kókuszolaj vagy extra szűz olívaolaj
só, bors
Pácold be a megtisztított és gerezdekre vágott céklát: locsold meg kókuszolajjal, tépkedj rá rozmaringot, borsozd, sózd meg, keverd jól össze és hagyd állni 1-2 órát.
170 fokon 40-50 perc alatt elkészül.
http://www.szer-etet.hu/paleo_sultcsirkecomb_rozmaringos_sult_ceklaval
Egy tálba a lisztet,búzadarát,sót összekeverjük majd adjuk hozzá az olvasztott zsírt, tojást és majd a tejet de ezt csak adagokba amennyit felvesz a lisztünk ,nekem kellet hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük, mikor elkészült, hagyjuk kicsit hűlni és meghámozzuk. A munkalapra 2 bacon szeletet teszünk, rátesszük a burgonyát és feltekerjük. A bac...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sárga burgonyákat alaposan kefével megtisztítjuk, majd félkészre főzzük. Ha kihűlt, héjastól rusztikus hasábokra vágjuk és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. Adhatunk h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és feltesszük főzni annyi vízben, ami ellepi. Megsózzuk és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. A tűzről levéve pépesítjük (krumplitörővel va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű